Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Anusia 21:56, 30 sie 2017

Ewa777 napisał(a)

Szkoda Aniu. Czasami tak bywa, że życie inaczej nam układa plany, niż my byśmy tego chcieli. Wybieram się w takim razie z Magdą. Może ktoś jeszcze dołączy Relację zamieszczę na wątku

Ewa koniecznie zrób mnóstwo zdjęć.
Kindzia 09:20, 31 sie 2017

Ewcia, Twój ogród na prawdę pięknościowy!!! I te hortki...wielgachne!!! Cudne

Spotkanie widocznie miłe, szkoda, że czas ogrodowy nam się kończy...ale odpocząć też kiedyś trzeba
anabuko1 14:10, 31 sie 2017

Jeszcze do odpoczynku trochę.
Jeszcze lato trwa i piękna jesień przed nami.
Hortki cudne
Katkak 22:30, 31 sie 2017

Kochani serdecznie Wam dziękujemy za tak ciepłe i serdeczne przyjęcie. Było cudownie i szalenie sympatycznie. Ogrod bardzo się zmienil - dojrzał, nabrał smaczku. Ścianka robi niesamowitą robotę, obłędna jest. A horty i bukietowe i ogrodowe - najpiękniejsze na O. To cudowna kolekcja. Dzięki Kochani za wszystkie roslinki i patyczki - musi się udać. Jeszcze raz wielkie buziaki Kochani .
Ewa777 23:24, 31 sie 2017

Mirella napisał(a)
Ewunia,piękni ogrodnicy,wspaniałe spotkanie,kwitnący ogród,hortensje cudeńko,ścianka super wyszła,masz wszystko co potrzeba w ogrodzie,nawet ciurkadełko,brawo Ty,fotki przepiękne a odbicie w lustrze niesamowite

Tyle pochwał aż się czerwienię Dziękuję bardzo
Ciurkadełko jeszcze w planach
Ewa777 23:26, 31 sie 2017

Mala_Mi napisał(a)
Ewa.. ogród rewelacja.. ścianka japońska z lustrem i z bonzajkiem miodzio, kranik w kamieniu i ambrowcowa.. i te hortki które mogą tylko nad morzem tak pięknie wyglądać.

Nie poznałabym ogrodu jakby mi ktoś pokazał foty bez właścicielki.

Anku, dawno nie byłaś u mnie Dużo zmian zauważyłaś Mnie bardzo cieszę wszystkie zmiany w ogrodzie - zwłaszcza te na lepsze
Ewa777 23:28, 31 sie 2017

Anusia napisał(a)

Ewa koniecznie zrób mnóstwo zdjęć.

Zrobię Aniu Mam nadzieję, że pogoda dopisze
Ewa777 23:33, 31 sie 2017

Kindzia napisał(a)
Ewcia, Twój ogród na prawdę pięknościowy!!! I te hortki...wielgachne!!! Cudne

Spotkanie widocznie miłe, szkoda, że czas ogrodowy nam się kończy...ale odpocząć też kiedyś trzeba

Zawsze mnie smutek ogarnia, gdy myślę o czasie jesiennym, bo już coraz bliżej zimy. Jednak zamierzam jeszcze przez wrzesień i być może październik cieszyć się ogrodem. W tym czasie hortensje wyglądają pięknie, dołączają do nich róże Czekam na te, które powtarzają kwitnienie
Ewa777 23:34, 31 sie 2017

anabuko1 napisał(a)
Jeszcze do odpoczynku trochę.
Jeszcze lato trwa i piękna jesień przed nami.
Hortki cudne

Właśnie Aniu Przynajmniej 2 miesiące radości w ogrodzie przed nami
Ewa777 23:42, 31 sie 2017

Katkak napisał(a)
Kochani serdecznie Wam dziękujemy za tak ciepłe i serdeczne przyjęcie. Było cudownie i szalenie sympatycznie. Ogrod bardzo się zmienil - dojrzał, nabrał smaczku. Ścianka robi niesamowitą robotę, obłędna jest. A horty i bukietowe i ogrodowe - najpiękniejsze na O. To cudowna kolekcja. Dzięki Kochani za wszystkie roslinki i patyczki - musi się udać. Jeszcze raz wielkie buziaki Kochani .

Kasiu, bardzo się cieszymy z Waszych odwiedzin. Czekałam na Was z utęsknieniem. Szkoda tylko, że tak szybko trzeba było się rozstać i to na cały rok To są chwile, które na zawsze zostaną w moim sercu Buziaki Kochani i do następnego razu