Jak na mój mały ogródek zebrałam tu pokaźną ilość hortensji To też wielka moja miłość Bardzo mi się podobają Twoje zestawienia - ślicznie je komponujesz z różnymi roślinami i trawami
Ewa jednak nie będę mogła pojechać w sobotę do ogrodu Kasi. Właśnie e-m poinformował mnie, że nie zdąży zjechać w piątek do domu. Kolejny wekend mam zaplanowany. Sorki za wprowadzenie zamieszania.
Nawet nie wiem, Ewcia, co chwalić - spotkania, ściankę, hortensje? Fajnie CI to wychodzi I też zachodzę w głowę, jak ty to mieścisz???
A i przy okazji ogród Kasi obejrzałam - wirtualnie Nawet nie wiedziałam, że ma taki do zwiedzania. Ja ją bardziej kojarzę z ogrodami angielskimi, które kiedys w Mai pokazywała, a tu taka niespodzianka. Dla mnie to niestety drugi koniec Polski
Szkoda Aniu. Czasami tak bywa, że życie inaczej nam układa plany, niż my byśmy tego chcieli. Wybieram się w takim razie z Magdą. Może ktoś jeszcze dołączy Relację zamieszczę na wątku
Ewunia,piękni ogrodnicy,wspaniałe spotkanie,kwitnący ogród,hortensje cudeńko,ścianka super wyszła,masz wszystko co potrzeba w ogrodzie,nawet ciurkadełko,brawo Ty,fotki przepiękne a odbicie w lustrze niesamowite
Ewa.. ogród rewelacja.. ścianka japońska z lustrem i z bonzajkiem miodzio, kranik w kamieniu i ambrowcowa.. i te hortki które mogą tylko nad morzem tak pięknie wyglądać.
Nie poznałabym ogrodu jakby mi ktoś pokazał foty bez właścicielki.