Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 20:25, 29 sie 2017

gierczusia napisał(a)
Ewciaaaa ale suuper spotkanie miska mi się smieje do tej pory
Natomiast ścianka to mistrzostwo świata pięknie ją wkomponowałaś..i ten widok do lustra..niesamowity supcio
Buuziole
Ps..czemu nie zorganizowaliśmy tej wycieczki w trakcie wakacji ???....., szkoooda

Dzięki Eluś Liczyłam, że Ci się spodoba pomysł z lustrem i czekałam aż go zobaczysz
Nie wiem, Eluś, może wygram w totolotka i pojadę z Wami
Ewa777 20:27, 29 sie 2017

Kasik napisał(a)
Fajne spotkanie w pięknym ogrodzie. Ewa - stworzyliście cudne miejsce. Pełne koloru, super zakątków. Pomysły macie niecodzienne. Hortki powalają- Wiesz, że ja je kocham miłością czystą

Jak na mój mały ogródek zebrałam tu pokaźną ilość hortensji To też wielka moja miłość Bardzo mi się podobają Twoje zestawienia - ślicznie je komponujesz z różnymi roślinami i trawami
nebel 21:15, 29 sie 2017

Ewo, piękne zdjęcia - dziękuję...
Lubię "zaglądać" do cudzych ogrodów.
Pozdrawiam.
Anusia 21:46, 29 sie 2017

Ewa jednak nie będę mogła pojechać w sobotę do ogrodu Kasi. Właśnie e-m poinformował mnie, że nie zdąży zjechać w piątek do domu. Kolejny wekend mam zaplanowany. Sorki za wprowadzenie zamieszania.
szemusia 21:56, 29 sie 2017

Nawet nie wiem, Ewcia, co chwalić - spotkania, ściankę, hortensje? Fajnie CI to wychodzi I też zachodzę w głowę, jak ty to mieścisz???
A i przy okazji ogród Kasi obejrzałam - wirtualnie Nawet nie wiedziałam, że ma taki do zwiedzania. Ja ją bardziej kojarzę z ogrodami angielskimi, które kiedys w Mai pokazywała, a tu taka niespodzianka. Dla mnie to niestety drugi koniec Polski
Ewa777 12:54, 30 sie 2017

nebel napisał(a)
Ewo, piękne zdjęcia - dziękuję...
Lubię "zaglądać" do cudzych ogrodów.
Pozdrawiam.

Miło mi, że zajrzałaś
Muszę się koniecznie zabrać za wizytówkę. Będzie łatwiej poznać się z ogrodem
Ewa777 12:56, 30 sie 2017

Anusia napisał(a)
Ewa jednak nie będę mogła pojechać w sobotę do ogrodu Kasi. Właśnie e-m poinformował mnie, że nie zdąży zjechać w piątek do domu. Kolejny wekend mam zaplanowany. Sorki za wprowadzenie zamieszania.

Szkoda Aniu. Czasami tak bywa, że życie inaczej nam układa plany, niż my byśmy tego chcieli. Wybieram się w takim razie z Magdą. Może ktoś jeszcze dołączy Relację zamieszczę na wątku
Ewa777 12:58, 30 sie 2017

szemusia napisał(a)
Nawet nie wiem, Ewcia, co chwalić - spotkania, ściankę, hortensje? Fajnie CI to wychodzi I też zachodzę w głowę, jak ty to mieścisz???
A i przy okazji ogród Kasi obejrzałam - wirtualnie Nawet nie wiedziałam, że ma taki do zwiedzania. Ja ją bardziej kojarzę z ogrodami angielskimi, które kiedys w Mai pokazywała, a tu taka niespodzianka. Dla mnie to niestety drugi koniec Polski

Nawet nie wiedziałam, że mam blisko taki ogród do zwiedzania Oświeciła mnie Gosia z Lublina

jeżeli chodzi o ogród, to ciasno się robi. Jednak mimo to zamówiłam jeszcze 2 hortensje ogrodowe i mam w planie 7 bukietowych na pniu
Mirella 13:06, 30 sie 2017

Ewunia,piękni ogrodnicy,wspaniałe spotkanie,kwitnący ogród,hortensje cudeńko,ścianka super wyszła,masz wszystko co potrzeba w ogrodzie,nawet ciurkadełko,brawo Ty,fotki przepiękne a odbicie w lustrze niesamowite
Mala_Mi 14:10, 30 sie 2017

Ewa.. ogród rewelacja.. ścianka japońska z lustrem i z bonzajkiem miodzio, kranik w kamieniu i ambrowcowa.. i te hortki które mogą tylko nad morzem tak pięknie wyglądać.

Nie poznałabym ogrodu jakby mi ktoś pokazał foty bez właścicielki.