Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

JulkAd 20:44, 17 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Będzie , będzie, ale nie u mnie, bo te czosnki to nie gladiatory...

... gladiatorów trzeba by było ze 20 na pewno, a tyle kasy nie chciałam na nie wydawać...poza tym nie zamawiałam, a w insekcie i L widziałam tyko ze 4 paczki- za mało...efektu by nie było...

A w L widziałaś też gladiatory?...takie mniejsze też kupiłam, ale gladiatory ze trzy bym może posadziła....na początek chociaż .....mały ogród to mało gladiatorów

Pozdro
BusyBee 13:50, 18 wrz 2014

JulkAd napisał(a)

A w L widziałaś też gladiatory?...takie mniejsze też kupiłam, ale gladiatory ze trzy bym może posadziła....na początek chociaż .....mały ogród to mało gladiatorów

Pozdro

tak widziałam, ale tylko 1 paczka była....Ogólnie było dużo cebul...może gdyby dobrze poszukać, to znalazłoby się więcej...
JoannA 20:05, 18 wrz 2014

Co tu taka cisza Kasieńko?
Betka 22:41, 18 wrz 2014

Trafiam do Ciebie przypadkiem i bardzo dobrze poniewaz ogród mi sie spodobał bardzo zaznaczam i podglądać będę pozdrawiam!
JulkAd 22:56, 18 wrz 2014

Kasiu paznokcie na meczu obgryzasz?....już nie trzeba... do Katowic już pojedziemy
BusyBee 07:50, 19 wrz 2014

JoannA napisał(a)
Co tu taka cisza Kasieńko?

Pracuję teraz dużo i na nic nie mam czasu Asiek Ale już dzisiaj mam wolne popołudnie i nadrobię trochę w domu i ogrodzie pogoda u nas cały czas piękna, więc aż żal nie wykorzystać...

Wybrałam roślinki z tej bylinowej szkółki i dziś zamówię....miałam zagwozdkę niezłą, bo tam cała masa roślin, których nie znam- musiałam poczytać przed zamówieniem....
...bardzo wiele mnie kusiło, ale zdecydowałam nie kupować na wyrost, bo zima za pasem i nie zdążę zaplanować następnej rabaty...zresztą eMowi też muszę dawkować zmiany, bo gotów szoku doznać......więc reszta na wiosnę

A u Ciebie przesadzanie....czyli ciągle Ci się zmienia koncepcja...
BusyBee 07:56, 19 wrz 2014

Betka napisał(a)
Trafiam do Ciebie przypadkiem i bardzo dobrze poniewaz ogród mi sie spodobał bardzo zaznaczam i podglądać będę pozdrawiam!

Witam Cię Betko miło mi, że jesteś U mnie zmiany w toku- pod wpływem O oczywiście Wątek mam od miesiąca, a już 2 rabaty rozgrzebałam

Do Twego ogródka już kiedyś trafiłam- jeszcze incognito- przed rejestracją- poczytałam wtedy o Twoich zmaganiach i szczerze podziwiam determinację....
Teraz zobaczyłam, że Ty też lubelskie... pozdrawiam i zapraszam
BusyBee 08:00, 19 wrz 2014

JulkAd napisał(a)
Kasiu paznokcie na meczu obgryzasz?....już nie trzeba... do Katowic już pojedziemy

Obgryzłam Julciu na poprzednich meczach.... Na tym jakoś wierzyłam, że im się uda...Ale czyż oni nie mogli w 3 setach Ruskich rozwalić??? Łatwo mówić...ale szkoda chłopaków, że tyle sił tracą na te 5- setowe wyczerpujące mecze...

.....pozdrowionka
08:40, 19 wrz 2014
Dzień dobry BussyBee

O to będzie owocne ogrodowe popołudnie u Ciebie

U nas suchuteńko,od rana podlewanie..

Miłego dnia
BusyBee 10:07, 19 wrz 2014

Miłego dnia Aniu a Ty nadal w ogródku szczęściara z Ciebie...ja w pracy na razie...