Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 20:19, 06 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Jak u Ciebie przytulnie harmonijnie piknie

A co u Ciebie...? walczysz Jolu...?? a może już w pracy??? jak znajdę chwilkę, to przylecę...
Gocha 20:21, 06 paź 2014

BusyBee napisał(a)

To Mr. Goodbud Posadziłam jeszcze 5, ale niestety zamawiałam w szkółce i już zostały ścięte... tego trafiam przypadkiem u siebie w CO wczoraj...

Kasiu po ile płaciłaś za rozchodniki. Są u mnie w sklepie teraz- są cudne taki piękny kolor. Buziaki
BusyBee 20:24, 06 paź 2014

kosolka napisał(a)

A wiesz że mimo tego że nie pada, to nasz trawnik jest bardzo ładny (no jak przypomnę sobie to co u nas było w czerwcu, to masssakra!)?? Wydaje mi się ze nawadnia go rosa - ostatnio (oczywiście bez dwóch ostatnich przymrozkowych nocy) utrzymywała się aż do 9-10 rano.

Mój był całe lato do kitu...sporo mnie nie było, a nawadniania niet...no i deszczu to u mnie nie było całe lato...
Tata się śmieje ze mnie , że mam trawnik jak ugór nad Bugiem he he he Nawet krowy by się nie najadły...dowcipny jaki.... ale ja mam klepisko, nie ziemię- glina sama... i na niej rosnom sobie te trawy rozgwiazdy...chwastnice czy coś...i pożarły mi prawdziwą trawę....i tyla
BusyBee 20:28, 06 paź 2014

Gocha napisał(a)

Kasiu po ile płaciłaś za rozchodniki. Są u mnie w sklepie teraz- są cudne taki piękny kolor. Buziaki

Ten Mr Goodbud był u mnie tylko 1 za 8 zyla...uśmiechał się do mnie więc go przygarnęłam do donicy
....kupiłam jeszcze wcześniej 5 szt. w szkółce- były po 6 ....
GosiaJoanna 21:06, 06 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Gosiu dzięki czyli w razie czego jest... Ja chciałabym te świerki na przedogródek, więc może by się udało samemu gdzieś trafić- obejrzeć zawsze lepiej niż z all.....i gdyby były takie trochu większe... byłoby suuuper...a Ty co myślisz...?

U mnie również na przedogródek, wolałbym je także na żywo zobaczyć...no cóż czyli szukamy w naszej okolicy lub jak będziemy na wojażach i jakby co to kupujemy
BusyBee 22:01, 06 paź 2014

GosiaJoanna napisał(a)

U mnie również na przedogródek, wolałbym je także na żywo zobaczyć...no cóż czyli szukamy w naszej okolicy lub jak będziemy na wojażach i jakby co to kupujemy

Gosiu w okolicach Lublina i Wawy jest tak wiele szkółek...może rozpuścimy wici i ktoś z O namierzy takie świerki....do wiosny sporo czasu..... ja jestem pewna, że się uda......jeżdżę w oba miejsca dość regularnie.....i mogę to obejrzeć....
dorciabe 22:13, 06 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Siem robi Moja zaróżowiona sałata...
....ale mam tylko tą fotkę...jak znajdę chwilkę, to zrobię jeszcze...co o niej myślisz...??

Panna oblała się rumieńcem, ale myślę, że to ONA zsałacieje
Kasya 22:16, 06 paź 2014

A jak rozchodniki wyglądają na wiosnę ?
BusyBee 22:22, 06 paź 2014

dorciabe napisał(a)

Panna oblała się rumieńcem, ale myślę, że to ONA zsałacieje

Panna powiadasz hi hi hi.....To mnie pocieszyłaś....liczę na sałatę za rok...
BusyBee 22:23, 06 paź 2014

Kasya napisał(a)
A jak rozchodniki wyglądają na wiosnę ?

Wcale nie wyglądają ścina się je do zera.... i powoli wyrastają, więc jest łyso....