Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 15:11, 10 paź 2014

Aneta1309 napisał(a)
właśnie sobie uświadomiłam,że u mojej teściowej w ogródku rozchodniki rosną na szaberek mus podjechać

A cóż Wy obie z tym szaberkiem u teściowej....z drugiej strony- dobre teściowe macie, że pozwalają na szaberek...- moja nie ma ogródka...szkoooda
BusyBee 15:21, 10 paź 2014

lojalna_ napisał(a)
Ja sie ostatnio żakochałam w rozchodnikach obsadziłam cała kuchnie w kamyczkowych doniczkach

Czyli u wszystkich rozchodnikowo jesienią...i jeszcze zawilcowo...
...mnie też bardzo się spodobały...kiedyś u mnie jesienią były tylko resztki kwiatów pozostałe z lata.....poza tym kwiatów nie było...
Ewa777 15:35, 10 paź 2014

Kasiu, wreszcie się odezwałaś, czyżbyś zaczęła weekend?
BusyBee 15:48, 10 paź 2014

Mało ostatnio jestem na forum....pracuję do wieczora codziennie...

....dopiero weekend mam wolniejszy...na pewno znajdę trochę czasu na ogród i poodwiedzam Wasze ogródki...
BusyBee 15:51, 10 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, wreszcie się odezwałaś, czyżbyś zaczęła weekend?

No właśnie Ewciu weekend!!!!!
...w dodatku imprezowy- dziś mam jedno wyjście....a jutro drugie... mam nadzieje, że imprezy trochę mnie zresetują jutro z rana do ogrodu już się cieszę, bo pogoda nas rozpieszcza

...a co u Ciebie??? zresztą- lecę w odwiedzinki
Ewa777 15:58, 10 paź 2014

U mnie? Cieszę się z weekendu, bo wreszcie się wyśpię i popracuję w ogrodzie. Posadzę tulipany, żonkile i czosnki

Tym razem chciałabym nie mieć imprez, ale chyba nie uda się do końca. Muszę zaprosić na kolację sąsiadów w podzięce za pilnowanie domu i ogrodu w czasie mojego wyjazdu. I mam jeszcze jedne odwiedziny (imieninowe) zaległe.

I już planuję wyjście na Andrzejki
BusyBee 16:01, 10 paź 2014

Ewa777 napisał(a)
U mnie? Cieszę się z weekendu, bo wreszcie się wyśpię i popracuję w ogrodzie. Posadzę tulipany, żonkile i czosnki

Tym razem chciałabym nie mieć imprez, ale chyba nie uda się do końca. Muszę zaprosić na kolację sąsiadów w podzięce za pilnowanie domu i ogrodu w czasie mojego wyjazdu. I mam jeszcze jedne odwiedziny (imieninowe) zaległe.

I już planuję wyjście na Andrzejki

Czyli imprezowo tak czy siak resetujemy się obie Ja tego potrzebuję bardzo...., bo nie dość, że pracy mam tyle...to jeszcze Mały chory a eM nogę skręcił i w domu kuśtyka... Jak nie urok to...

..cebul nadal nie posadziłam...
ewakatowice 19:59, 10 paź 2014

Spuścić z oczy to nadgonić trudno
Buziole

bdan 20:08, 10 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Czyli imprezowo tak czy siak resetujemy się obie Ja tego potrzebuję bardzo...., bo nie dość, że pracy mam tyle...to jeszcze Mały chory a eM nogę skręcił i w domu kuśtyka... Jak nie urok to...

..cebul nadal nie posadziłam...

Nieszczęść współczuję, a co do cebul to u mnie też nie ruszone. Pocieszam się, że dobrze bo jest jeszcze bardzo ciepło
JoannA 20:13, 10 paź 2014

Resetuj się Kasiu kochana, jak jutro wpadniesz w rabatki to wszystko poprzesadzasz
U mnie 3/4 cebul wsadzonych. Gdyby nie podlewanie to pewnie wszystkie bym posadziła, okropna susza u nas.
pozdrówka