Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 16:22, 07 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Mi wszystkie kolory odpowiadają Pięknie masz w ogrodzie Tyle kolorów... cudo

U mnie wszystko co delikatniejsze pomarzło...kolorki to w zasadzie głównie z berberysów a u Ciebie nadal z hortensji...i gdzie tu sprawiedliwość się pytam???

Poza tym mój eM też wygrzebał z garażu i zainstalował karmnik...miałam zamiar dokarmiać ptaki, ale na razie to świetnie sobie same radzą... oby jak najdłużej...Ewcia a TY cały czas podkarmiasz swoje??

BusyBee 16:27, 07 lis 2014

I jeszcze przed domem...

Conica w kolczastych objęciach

AgnieszkaW 16:31, 07 lis 2014

Berberysy są piękne przez cały rok, trzeba tylko dobrać odpowiednie gatunki. Ja je uwielbiam, szczególnie te niskie. U Ciebie Kasiu bardzo pięknie się przebarwiły (u mnie też) Pozdrawiam
BusyBee 16:33, 07 lis 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Berberysy są piękne przez cały rok, trzeba tylko dobrać odpowiednie gatunki. Ja je uwielbiam, szczególnie te niskie. U Ciebie Kasiu bardzo pięknie się przebarwiły (u mnie też) Pozdrawiam

Aguś dawno nie zaglądałam do Twego pięknego jurajskiego...czasu mało miałam...dziś polecę się przywitać

Ciekawe jakie masz te małe berberysy...czy nazwy pamiętasz...??
Pozdrawiam
Kasya 16:44, 07 lis 2014

BusyBee napisał(a)

Poza tym mój eM też wygrzebał z garażu i zainstalował karmnik...miałam zamiar dokarmiać ptaki, ale na razie to świetnie sobie same radzą... oby jak najdłużej...Ewcia a TY cały czas podkarmiasz swoje??

drabinka dla kotow ?
BusyBee 16:46, 07 lis 2014

Kasya napisał(a)

drabinka dla kotow ?

A toooo???... to fantazja ułańska głównych inwestorów...czyli mego eMa i Synka
Oni tak zawsze mają, jak coś razem kminią

Też ich pytałam......sensownej odpowiedzi nie uzyskałam
Ewa777 17:21, 07 lis 2014

BusyBee napisał(a)

U mnie wszystko co delikatniejsze pomarzło...kolorki to w zasadzie głównie z berberysów a u Ciebie nadal z hortensji...i gdzie tu sprawiedliwość się pytam???

Ale śliczny masz ten karmnik Gdy oglądam takie śliczności, to od razu chętnie bym kupiła kolejny Ptaszki dokarmiam i bardzo się cieszę, bo mam dużo gości. W ubiegłym roku późno wywiesiłam i przylatywało tylko kilka. Teraz nie nadążam z uzupełnianiem nasion. Cały domek wyjadają w jeden dzień Ale obżartuszki
U mnie nie było przymrozku, więc wszystko powoli się przebarwia. Róże też ciągle kwitną
BusyBee 17:29, 07 lis 2014

Ewa777 napisał(a)

Ale śliczny masz ten karmnik Gdy oglądam takie śliczności, to od razu chętnie bym kupiła kolejny Ptaszki dokarmiam i bardzo się cieszę, bo mam dużo gości. W ubiegłym roku późno wywiesiłam i przylatywało tylko kilka. Teraz nie nadążam z uzupełnianiem nasion. Cały domek wyjadają w jeden dzień Ale obżartuszki
U mnie nie było przymrozku, więc wszystko powoli się przebarwia. Róże też ciągle kwitną

Obżartuszki??? he he he To ja też im coś tam sypnę...porozpieszczam je troszkę, bo taki pusty karmnik to nudy...a widzę go z kuchennego okna...
leon60 17:35, 07 lis 2014

Piękne jesienne barwy a karmnik i u mnie przygotowany
BusyBee 17:39, 07 lis 2014

leon60 napisał(a)
Piękne jesienne barwy a karmnik i u mnie przygotowany

Tez jeszcze pusty??? ...czy pełny???