Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 21:15, 04 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Jakbyś nie zapytała czy się zastanowię to bym nic nie okrywała, a tak... wprowadziłaś pierwiastek niepewności I nie wiem sama, ale chyba nie będę.
A pies po prostu zniknął któregoś dnia, poszukiwania nic dały, pewnie sobie ktoś pożyczył, a to beagle był to dał się pewnie zabrać eh, ale to już stara historia i przestałam myśleć, że wróci.

Sama chętnie bym nie okrywała, bo nie lubię prac w ogrodzie późną jesienią...tracę do ogrodu serce, jak wszystko staje się takie bure i smutne...

Ale u mnie naprawdę potrafi być bardzo zimno...głównie o takie mroźne wysuszające wiatry mi chodzi....wszyscy zgodni, że one najgorsze...

Ewcia - przy okazji- byłam w Świdniku w sobotę i niedzielę...machałam do Ciebie przez płot- widziałaś???
BusyBee 21:18, 04 lis 2014

JoannA napisał(a)
Cisza taka Kasieńko u Ciebie, gdzie się zagubiłaś?
pozdrówka

Jaki śliczny avatarek!!! wspomnienie pięknej jesieni...
U mnie po zawilcach zostały tylko zmarznięte badyle

Asiu byłam w rozjazdach w związku ze świętami...poza tym trzeba było zadbać o groby na miejscu....stąd mało czasu...
Może teraz uda się trochę poczytać, bo jestem ciekawa co u Was

Buziak
BusyBee 21:19, 04 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Dawno Cię, Kasiu, nie było. Tęsknię

I ja się stęskniłam
....zaraz polecę do Cię - obczaić co słychać...
BusyBee 21:21, 04 lis 2014

baraga1904 napisał(a)

...powiazalam czerwone kokardki na praire fire, i wiatr mi je pozrywal...po całym ogrodzie zbierałam czerwone wstążki; )

Ups...i co zrobić teraz....? może gumką recepturką związać najpierw??? ja jeszcze nic z trawami nie robiłam....z większością z nich pójdę na żywioł

BusyBee 21:25, 04 lis 2014

polinka napisał(a)

Podobne mam odczucia chociaż psiak u mnie drugi raz zmienia sierść z letniej na zimową...

Mam nadzieję, że ten Twój psiak, to nie wróżka jakaś

Polinko pisałaś o swoich kwitnących grackach....ja dziś z rana podlewałam trochę ogród...coby rośliny napoić przed zimą....i zobaczyłam, że mój ML wypuścił kwiat jeden tylko wprawdzie i to skromniutki, ale ponad wszelką wątpliwość jest to kwiat... dziwi mnie to niezmiernie, bo mam go pierwszy rok.....nie kwiat oczywiście, tylko ML
BusyBee 21:28, 04 lis 2014

JulkAd napisał(a)
Kasiu próbowałam nadrobić z czytaniem....i pomachać przyszłam....a teraz Ty zniknęłaś...buziaki

Już się znalazłam .....ale nic ciekawego u mnie....jesień tylko
...nie nastraja mnie ona zbyt pozytywnie...może w innych wątkach więcej optymizmu... Buziaki Julitko
Ewa777 21:30, 04 lis 2014

BusyBee napisał(a)
Trochę mnie nie było, bo wciąż słabo z czasem. Cieszę się, że mnie odwiedzacie
W ostatnie święto podróżowałam trochę, a wcześniej też mało czasu, bo przygotowałam wiązanki.

Miałam pokazać, jak coś ulepię......pokazuję więc, chociaż z opóźnieniem... Wiązanka jest spora - ma około metra długości...

Jakaż piękna wiązanka Na bogato Bardzo ładnie dobrałaś kwiaty i ozdobniki
GosiaJoanna 21:32, 04 lis 2014

PIĘKNA wiązanka ...elegancka
BusyBee 21:35, 04 lis 2014

Ewa777 napisał(a)

Jakaż piękna wiązanka Na bogato Bardzo ładnie dobrałaś kwiaty i ozdobniki

No dzięki, dzięki fajnie, że jesteś Ewcia jeszcze do Ciebie nie dotarłam już pędzę
BusyBee 21:37, 04 lis 2014

GosiaJoanna napisał(a)
PIĘKNA wiązanka ...elegancka

...wiązanka miała być po części ze sztucznych, żeby później chryzantemy wymienić na sztuczne i żeby dłużej poleżała, bo wiadomo - zima idzie....

Dzięki za miłe słowo...a co u Ciebie Małgoś? Zaraz przybędę do Cię