Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 16:02, 23 mar 2015

I jeszcze bratki. Chyba nie spodobał im się dzisiejszy mróz- nie wyglądają zbyt zdrowo

Ewa777 16:26, 23 mar 2015

Tulipany masz większe niż moje Ładną masz kompozycję w donicy U mnie też trochę przymarzły prymulki, mimo, że okrywałam je na noc włókniną, a mrozów u nas nie było - jedynie 0'C
Kasya 17:49, 23 mar 2015

mialam sie ciebie wlasnie pytac rano jak z temperatura bo widzialam ze tez jestes na najzimniejszym szlaku
u mnie bylo -9
dzisiejsza noc tez bedzie zimna
BusyBee 18:17, 23 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ano ano fajna Wybieraj się do Lublina na kiermasz to się spotkamy, spotkanie zaplanowane tylko nie wiem jeszcze czy 25 czy 26 kwietnia, albo tylko nie pamiętam

Chętnie się wybiorę. Właśnie byli u mnie goście z L. w ten weekend i zapowiedzieliśmy się z rewizytą po świętach Miło będzie Cię spotkać. Jak będziesz wiedziała kiedy ten kiermasz, to daj znaćA nuż się uda wszystko zgrać byłoby suuuper
BusyBee 18:20, 23 mar 2015

Ewa777 napisał(a)
Tulipany masz większe niż moje Ładną masz kompozycję w donicy U mnie też trochę przymarzły prymulki, mimo, że okrywałam je na noc włókniną, a mrozów u nas nie było - jedynie 0'C

Mam większe tulipki??? no co Ty??? na moim dzikim wschodzie??

Dziś też ma przymrozić wszystko oprócz róż mam przycięte...nie sposób przykrywać...będą się więc hartować!
BusyBee 18:27, 23 mar 2015

Kasya napisał(a)
mialam sie ciebie wlasnie pytac rano jak z temperatura bo widzialam ze tez jestes na najzimniejszym szlaku
u mnie bylo -9
dzisiejsza noc tez bedzie zimna

No tak, u mnie zawsze zimnica. Ale i w centrum Polski, niedaleko Warszawy potrafią być niezłe mrozy wtedy, gdy nikt się już ich nie spodziewa. Tak miała Asia w zeszłym roku. Wiele roślin podmarzło...chyba w kwietniu- dokładnie nie pamiętam.

A te Twoje okolice Warszawy, to z której strony? U Ciebie też mroźno...
Kasya 18:30, 23 mar 2015

BusyBee napisał(a)

No tak, u mnie zawsze zimnica. Ale i w centrum Polski, niedaleko Warszawy potrafią być niezłe mrozy wtedy, gdy nikt się już ich nie spodziewa. Tak miała Asia w zeszłym roku. Wiele roślin podmarzło...chyba w kwietniu- dokładnie nie pamiętam.

U mnie zawsze bardzo podobnie jak u Joasi
Tez pamiętam te zeszłoroczne przymrozki
JoannA 18:44, 23 mar 2015

BusyBee napisał(a)

Kasiu to było w maju
Dzisiaj u mnie rekord bo -12. Andrzej jak zerknął rano na termometr to powiedział że go wymieni
Bratkom nic nie będzie, to silne bestie. Potrafią nawet zimą kwitnąć.
Ewa777 18:47, 23 mar 2015

BusyBee napisał(a)

Mam większe tulipki??? no co Ty??? na moim dzikim wschodzie??

Dziś też ma przymrozić wszystko oprócz róż mam przycięte...nie sposób przykrywać...będą się więc hartować!

Nie dość, ze masz większe tulipki, to jeszcze już wszystko przycięłaś Kiedy Ty to wszystko zrobiłaś? Wyprzedziłaś mnie o tydzień Nie ciachałam róż i lawendy, bo się tych mrozów boję. Miały być duże, ale zmienili potem prognozę i teraz 0'C najniżej pokazują, więc całkiem nieźle Z trawnikiem tez czekam na forsycję aż zakwitnie
Juzia 18:56, 23 mar 2015

Wielkie masz tulipy!!!
Bratki śliczne...oby się podniosły