Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 19:45, 11 wrz 2014

Kasya napisał(a)
a chcesz jeszcze ogladac moje zurawki bordowe, ktore maja duzo slonca ?
bo nie wiem czy w czym ci to pomoze jak nie znam nazw...

No właśnie z tymi bez nazw to mam kłopot... ale chętnie zobaczę, bo piękne te Wasze żurawki że HEJ

Dla mnie to nadzieja, że mi się też udadzą...nie będą takie, żeby tylko u mnie nie rosnąć
SylwiaKa 19:50, 11 wrz 2014

Kasiu, jeśli nie zależy Ci na bardzo ciemnym żurawkach to ja popieram Agę co do Berry Smoothie, na słońcu spokojnie dają radę, ładnie się rozrastają i mają piękne kolory

ewakatowice 19:56, 11 wrz 2014

SylwiaKa napisał(a)
Kasiu, jeśli nie zależy Ci na bardzo ciemnym żurawkach to ja popieram Agę co do Berry Smoothie, na słońcu spokojnie dają radę, ładnie się rozrastają i mają piękne kolory

Sylwia, masz swój wątek ogrodowy - czy nie umiem trafić?

BusyBee 19:57, 11 wrz 2014

lojalna_ napisał(a)
Wstawki purpury , bordo i malinowego cudne , cudne ... Miałam szczególnie pochwalic jedna roslinke i zapomniałam nazwy ej musze pamiec cwiczyc
Slicznosci pozdrawiam milutko

Witam Cię Jolu serdecznie... dzięki za miłe słowa, trochę dla mnie na wyrost, bo duuużo do zmiany w moim ogrodzie...
...ale walczę ze starociami, chciejstwami i rzeczywistością, bo tak mało jeszcze wiem...

.....ale dobrzy ludzie mi pomagają- robiąc dla mnie zdjęcia roślinek w szkółkach...
...i mnie pilnują... cobym na przykład nie posadziła za gęsto phantomów
... i inspirki wysyłają...żebym jeszcze piękniej miała...
SylwiaKa 19:58, 11 wrz 2014

Ewciu, nie mam bo i pokazywać jeszcze nie mam co Tworzę coś tam powoli, dylematów mam tysiąc, ale póki co duuuużo jeszcze roboty przede mną a to co jest to wstyd pokazywać
BusyBee 20:01, 11 wrz 2014

SylwiaKa napisał(a)

Sylwusiu kochana- dziękuję Ci stokrotnie za kolejną porcję zdjeć- taka z Ciebie dobra dusza, że nie do wiary
buziaki za to...

Co do żurawek berry smoothie, to Aga wstawia je u mnie a pokuszenie- no piękne som po prostu!!! to się zgadza...

Będę na nie polować.... we wrzosie jak w L nie kupię
BusyBee 20:03, 11 wrz 2014

SylwiaKa napisał(a)
Ewciu, nie mam bo i pokazywać jeszcze nie mam co Tworzę coś tam powoli, dylematów mam tysiąc, ale póki co duuuużo jeszcze roboty przede mną a to co jest to wstyd pokazywać

No takie bzdury kobita wygaduje jak ja przez 3 miechy- kiedy to szwędalam się po O jak bezdomny... a potem tyyyle dobrych dusz do mnie przyszło..., że już na naradzie pod stołem zaglądam, co też tam u nich ciekawego...na tym moim O ???
Kasya 20:10, 11 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

No właśnie z tymi bez nazw to mam kłopot... ale chętnie zobaczę, bo piękne te Wasze żurawki że HEJ

Dla mnie to nadzieja, że mi się też udadzą...nie będą takie, żeby tylko u mnie nie rosnąć

no to prosze
one rosna u mnie od ok 3 miesiecy i maja sie dobrze
sa bardzo podobne do wczesniej poazywanych

BusyBee 20:10, 11 wrz 2014

agam napisał(a)
Berry Smoothie specjalnie dla Ciebie

Jeszcze ze 2 zdjęcia wstaw tych berry smoothie , to osobiście pojadę i CI je wykopię jak bony dydy

Już się na nie zdecydowałam, tylko napiszę do Lukiego, czy ich nie zamorduję w pierwszym sezonie.. bo w swoim wątku poradził mi kilka bordowych, ale nie tę
BusyBee 20:12, 11 wrz 2014

Kasya napisał(a)

no to prosze
one rosna u mnie od ok 3 miesiecy i maja sie dobrze
sa bardzo podobne do wczesniej poazywanych

O ta śliczna kolorek jak trzeba