Kasiu, jeśli nie zależy Ci na bardzo ciemnym żurawkach to ja popieram Agę co do Berry Smoothie, na słońcu spokojnie dają radę, ładnie się rozrastają i mają piękne kolory
Witam Cię Jolu serdecznie... dzięki za miłe słowa, trochę dla mnie na wyrost, bo duuużo do zmiany w moim ogrodzie...
...ale walczę ze starociami, chciejstwami i rzeczywistością, bo tak mało jeszcze wiem...
.....ale dobrzy ludzie mi pomagają- robiąc dla mnie zdjęcia roślinek w szkółkach...
...i mnie pilnują... cobym na przykład nie posadziła za gęsto phantomów
... i inspirki wysyłają...żebym jeszcze piękniej miała...
Ewciu, nie mam bo i pokazywać jeszcze nie mam co Tworzę coś tam powoli, dylematów mam tysiąc, ale póki co duuuużo jeszcze roboty przede mną a to co jest to wstyd pokazywać
No takie bzdury kobita wygaduje jak ja przez 3 miechy- kiedy to szwędalam się po O jak bezdomny... a potem tyyyle dobrych dusz do mnie przyszło..., że już na naradzie pod stołem zaglądam, co też tam u nich ciekawego...na tym moim O ???
Jeszcze ze 2 zdjęcia wstaw tych berry smoothie , to osobiście pojadę i CI je wykopię jak bony dydy
Już się na nie zdecydowałam, tylko napiszę do Lukiego, czy ich nie zamorduję w pierwszym sezonie.. bo w swoim wątku poradził mi kilka bordowych, ale nie tę