Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

ana_art 10:28, 14 wrz 2014

Widziałam rok temu te żurawki o których mówi Waldek u nas w szkółce, liście wyglądały ciekawie, kwiatów nie widziałam... pamiętam natomiast że Pan 'ogrodniczy' mówił że one są potężne i potrzebują wiele miejsca.
Co do rad Waldka jak dla mnie są bezcenne i bardzo lubię czytać to co piszę, szkoda, że nie ma wątku, ale szanuje jego wybór
JoannA 10:45, 14 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Wzajemnie Asiu

........zgadnij kto jest producentem żurawek, które kupiłam ....dla ułatwienia dodam, że to gdzieś niedaleko Ciebie

Chyba się domyślam skąd pochodzą te żurawki. Niedaleko mnie jest producent żurawek.
A wogóle to widziałam u mnie w szkółce ogromny wybór żurawek.
Kasiu, jeśli się da to dziel te żurawki, one tak bardzo się rozrastają.
BusyBee 10:50, 14 wrz 2014

ana_art napisał(a)
Widziałam rok temu te żurawki o których mówi Waldek u nas w szkółce, liście wyglądały ciekawie, kwiatów nie widziałam... pamiętam natomiast że Pan 'ogrodniczy' mówił że one są potężne i potrzebują wiele miejsca.
Co do rad Waldka jak dla mnie są bezcenne i bardzo lubię czytać to co piszę, szkoda, że nie ma wątku, ale szanuje jego wybór

Ja z jedną mogłabym gdzieś posadzić, żeby mieć porównanie i ciekawy okaz ot taki mały krzaczek
BusyBee 10:54, 14 wrz 2014

JoannA napisał(a)

Chyba się domyślam skąd pochodzą te żurawki. Niedaleko mnie jest producent żurawek.
A wogóle to widziałam u mnie w szkółce ogromny wybór żurawek.
Kasiu, jeśli się da to dziel te żurawki, one tak bardzo się rozrastają.

Dokładnie to jest ten producent, którego spotkałaś !! Ale nie prowadzi chyba sprzedaży wysyłkowo...
Żurawki są pewnie z tej wiosny, nie mają jeszcze bocznych odrostów... nie umiem ich podzelić
BusyBee 10:56, 14 wrz 2014

ewakatowice napisał(a)

Dlatego lubię Ogrodowisko, życzliwi ludzie, ciekawe ogrody i tyle różnorodnych wiadomości!

No właśnie ! kopalnia wiedzy
JoannA 10:58, 14 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Dokładnie to jest ten producent, którego spotkałaś !! Ale nie prowadzi chyba sprzedaży wysyłkowo...
Żurawki są pewnie z tej wiosny, nie mają jeszcze bocznych odrostów... nie umiem ich podzelić

Kasiu, on prowadzi sprzedaż wysyłkową i masz cennik wysyłki w ofercie
Możesz też do niego zadzwonić bo to bardzo miły młody człowiek. Moim zdaniem to bardzo solidna firma.
Podoga i u nas dopisuje Kasiu, ale jest bardzo sucho bo od kilku tygodni brak deszczu. Nawet grzybki w lesie się skończyły.
Na tarasiku się już rozgaszczam
BusyBee 11:02, 14 wrz 2014

JoannA napisał(a)

Kasiu, on prowadzi sprzedaż wysyłkową i masz cennik wysyłki w ofercie
Możesz też do niego zadzwonić bo to bardzo miły młody człowiek. Moim zdaniem to bardzo solidna firma.
Podoga i u nas dopisuje Kasiu, ale jest bardzo sucho bo od kilku tygodni brak deszczu. Nawet grzybki w lesie się skończyły.
Na tarasiku się już rozgaszczam

Ojej to ja jakoś nie doczytałam, czy nie o tego mi chodzi???
Napiszę na pv......
JoannA 11:10, 14 wrz 2014

Kasiu,
w ofercie widzę te żurawki po 7,50 + vat.
Podjadę do niego i kupię Ci te żurawki a po odbiór umówimy się w Wawie.
BusyBee 11:22, 14 wrz 2014

JoannA napisał(a)
Kasiu,
w ofercie widzę te żurawki po 7,50 + vat.
Podjadę do niego i kupię Ci te żurawki a po odbiór umówimy się w Wawie.

Na tarasiku już jesteś?? to super Kawa czy herbata? Popatrz na widok nowej rabatki właśnie z tarasiku ....special for You

Jak zwykle uczynna Asia Kochana jesteś, ale gdybym była w Wawie, to sama bym tam pojechała, jeśli można a jak nie to z Tobą w roli przewodnika, bo jakieś wtyki tam chyba masz Ale jak można wysyłkowo to dziś zamówię...

JoannA 11:27, 14 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Na tarasiku już jesteś?? to super Kawa czy herbata? Popatrz na widok nowej rabatki właśnie z tarasiku ....special for You

Jak zwykle uczynna Asia Kochana jesteś, ale gdybym była w Wawie, to sama bym tam pojechała, jeśli można a jak nie to z Tobą w roli przewodnika, bo jakieś wtyki tam chyba masz Ale jak można wysyłkowo to dziś zamówię...

Już się wygodnie rozsiadłamPoproszę kawkę z mleczkiem, a rabatkę już oblukałam dokładnie z każdej strony.
Ładne okazy żurawek i pasują jakby zawsze tam rosły. I nowe miskanty się pojawiły
A z prawej strony też planujesz żurawki?