Marzy mi się takie coś Mam idealne miejsce na taki obrazek https://www.pinterest.com/pin/524880531547472636/ edit: Ola-babka, to ten pin, który Ci wisze
Kasia chcesz widzieć gdzie we Wro są jeżówki? masz wiadomość
A odnośnie awatarka to tego kfiatka niesiesz do mojego ogrodu - jakaś Ty miła kobieta jest. Poproszę coś fajnego.
Ale fajne zakupy - do dzieła i fotkę z realizacji proszę. Kurde a ja muszę siedzieć w pracy brrrr a zakupy za mną chodzą i chodzą. Jeżówke możne teraz kupić? Zachorowałam na zieloną jakby się udało jeszcze dokupić werbenę patagońską to byłby hicior. Mi wschodzi werbena brazilijska która wysiałam i smargliczka. Takie małe ale jak cieszy
dasz radę pokazać jak wygląda liatra na obecnym etapie rozwoju, ma jakieś pąki kwiatowe?
Jazzy gdzie jeżówkę dorwałaś? Napisz mi proszę na priv bo szukam. Ekstra zakupki. Mam ja tez trochę jeżówek i liatry- wszystko ma być różowo- fiolletowe. Posadziłam je obok siebie na łezce kulkowej. Ale to były takie sadzoneczki z bied. połowa wzeszła i bardzo smakuje mszycom.
hejka...nie poznałam Cię Jazzy...włosy przefarbowałaś? o trawie czytałam...najważniejsze że rośnie pozdrawiam