Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

jazzy 15:48, 07 cze 2015

Ola, ja aż tak się nie wpatruje Chyba wole nie widzieć, wystarczy, że chwasty widzę
Za to na oknie kuchennym czasem opuchlak siedzi
Ewa777 16:06, 07 cze 2015

Marta, mi opuchlak do sypialni na piętro wszedł One chodzą po ścianach! Wystarczy otwarte okno i już jest
waldek727 16:44, 07 cze 2015

jazzy napisał(a)

Ja tam żadnego bluesa nie czuję i prosiłabym Cie Waldku abyś nie pisał o moich pośladkach na forum

Marti.
W naszej profesji postać nisko pochylonej osoby przy pracach pielęgnacyjnych w ogrodzie jest rzeczą najnormalniejszą w świecie. Skoro Ty odebrałaś mój opis Twojej pozycji na trawniku w sposób inny niż był zamierzony, to ja przyjmuję to do swojej wiadomości. Pisząc o wypiętych pośladkach nie użyłem ani jednego przymiotnika więcej, ponieważ do niczego nie było mi to potrzebne.
Wracajmy do swoich ogrodów.
Pozdrawiam.
ren133 16:59, 07 cze 2015

Po jakim czasie zaczęła kiełkować trawka?
Ja chyba swoją akcję zacznę jutro, maksymalnie we wtorek
Pozdrawiam

PS Wydaje mi się, że w taki upał to nawet częściej niż dwa razy dziennie powinno się podlewać? jak myślisz? a chwasty to bym wyrwała jak już większa trawka trochę urośnie?
siakowa 17:15, 07 cze 2015

Jazzy jak to bylo? Byle bylo miekko w stopki i w paletki mozna bylo grać. Trzymam kciuki za zielone...coby jednak przynajmniej ostow nie bylo
pasjonatkaam... 17:25, 07 cze 2015

Jazzy ja miałam ziemię oczyszczoną baardzo dokładnie i żadnego chwasta przez długi czas nie miałam do momentu siania trawy,od tego momentu też mam chwasty ale jak mi się nudzi to chodzę i wyrywam te większe ,reszta padnie po koszeniu.Głowa do góry i niczym się nie przejmuj,trawnik będzie!
Kiedy siałaś?
jazzy 17:34, 07 cze 2015

Ewa777 napisał(a)
Marta, mi opuchlak do sypialni na piętro wszedł One chodzą po ścianach! Wystarczy otwarte okno i już jest

A to nicpoń!
jazzy 17:36, 07 cze 2015

waldek727 napisał(a)

Marti.
W naszej profesji postać nisko pochylonej osoby przy pracach pielęgnacyjnych w ogrodzie jest rzeczą najnormalniejszą w świecie. Skoro Ty odebrałaś mój opis Twojej pozycji na trawniku w sposób inny niż był zamierzony, to ja przyjmuję to do swojej wiadomości. Pisząc o wypiętych pośladkach nie użyłem ani jednego przymiotnika więcej, ponieważ do niczego nie było mi to potrzebne.
Wracajmy do swoich ogrodów.
Pozdrawiam.

A znasz takie powiedzenie, że tylko winny się tłumaczy?
Z resztą każdy na forum chyba wie, że z Ciebie niezły gagatek
jazzy 17:40, 07 cze 2015

ren133 napisał(a)
Po jakim czasie zaczęła kiełkować trawka?
Ja chyba swoją akcję zacznę jutro, maksymalnie we wtorek
Pozdrawiam

PS Wydaje mi się, że w taki upał to nawet częściej niż dwa razy dziennie powinno się podlewać? jak myślisz? a chwasty to bym wyrwała jak już większa trawka trochę urośnie?

Masz racje Renia, przydaloby się podlewać częściej, jednak w środku dnia gdy pali słońce wole nie ryzykować
Chwasty wyrywam te które mogę dosięgnąć, bo jeszcze po trafce nie stąpam
U mnie trawa zaczęła kiełkować po 6-7 dniach
jazzy 17:41, 07 cze 2015

siakowa napisał(a)
Jazzy jak to bylo? Byle bylo miekko w stopki i w paletki mozna bylo grać. Trzymam kciuki za zielone...coby jednak przynajmniej ostow nie bylo

Ano Trzymaj kciuki koniecznie!