Podbijemy cały świat Pomysł jest, teraz realizacja byłoby super gdyby jeszcze udało się skrzyknąć parę osób. Terminu konkretnego nie mamy, ale w 3 rodzinki ogrodowiskowe się wybieramy To będzie tzw wyjazd ze spaniem
Witam serdecznie
Dziś chyba uda mi się w końcu coś napisać bo ostatnio na wszystko brak czasu i w ulubionych wątkach mam straszne zaległości.
Melduję że gazetkę zakupiłem i wejściówkę na targi już mam, jeszcze bilety na pociąg i moja droga rób się na bóstwo bo nadjeżdżam
Asiu wiem że po zeszłorocznych złych doświadczeniach z siewami mocno się zraziłaś ale czy w tym sezonie nic nie będziesz siać ?
Przemciu, nie poznasz mnie
W tym roku tylko sieję ..... zamęt Raczej nastawiam się na gotowce choć Twoja trawa u Marty baaaaaaardzo mi się podobała w zeszłym sezonie, no ale albo ja nie mam cierpliwości albo nasiona mnie nie lubią albo trafiam na trefny sort
Super, że przyjeżdżasz mam na tę okoliczność haftowaną chusteczkę żebym nie musiała machać na peronie jednorazówką
Tak się wylaszcyłaś !!! a ja o rok się postarzałem
Rozplenicę ode mnie również możesz posiać bezpośrednio do gruntu Ot i cała filozofia
Rozstania są bolesne, w tamtym roku prawie cały dworzec utopiłaś jak odjeżdżałem Nie powiem mnie też było smutno ale widzimy się wkrótce
Nawet nie wiesz jakim piętnem odciskają się remonty. Mają wpływ na wszystko hahahaaa.
To prawda, alarm powodziowy po Twoim wyjeździe w Poznaniu ogłosili