Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

amelia_b 22:39, 21 sie 2015

Juzia napisał(a)
Jak Ci plamy roślin nie przeszkadzają to daj te evergoldy przy kuli i żurawkach, a tam do RB i przetaczników wrzuć rozchodniki z jezówkami...czy same jeżówki

i rozchodniki
inag 22:39, 21 sie 2015

Ola, ta kula wcale nie jest zła. Zwłaszcza jak na pierwszy raz! Za drugim pewnie będzie już zupełnie idealna! Skąd Ty bierzesz te klosze? Na sklep z oświetleniem napadłaś?
mateuszmichn 22:40, 21 sie 2015

amelia_b napisał(a)

he he się możemy poznać

Hahha właśnie trafiłem do ciebie muszę poświęcić trochę więcej czasu na obejrzenie wątku, narazie obejrzałem donice. I wyszła spoczko
iwka 22:44, 21 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

Też bym obejrzał donicę ale chyba jeszcze nie znam Amelki i jej wątku
A tak w ogóle to kółka ładna, przez to ze się osypuje sprawia wrażenie nadgryzionej zębem czasu no i psim oczywiście
Ja bym ją oczyscił jakąś szczotka ryżowa, żeby porobiły się wżery. Będzie fajnie wyglądała

musisz koniecznie poznać amelia_b
babka 22:44, 21 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

Też bym obejrzał donicę ale chyba jeszcze nie znam Amelki i jej wątku
A tak w ogóle to kółka ładna, przez to ze się osypuje sprawia wrażenie nadgryzionej zębem czasu no i psim oczywiście
Ja bym ją oczyscił jakąś szczotka ryżowa, żeby porobiły się wżery. Będzie fajnie wyglądała

A wiesz, ze to może być fajnie ! Już do męża mówiłam, że taka gładka kulka trochę sie kłóci z ciosanymi belami. Nie widać tego ale do zaprawy dorzuciłam trochę rozkruszonej na mąkę cegły by kula nie wyszła szara a bura
Amelka już wita, rączkę podaje
iwka 22:45, 21 sie 2015

No spoznilam się
mateuszmichn 22:45, 21 sie 2015

babka napisał(a)
Dziewczyny doradźcie mi czym mam wypełnić to miejsce ?

i co dosadzić tutaj by trochę ożyło ?

Wiem, że pytasz tylko dziewczyn ale przymknę oko i powiem o mojej propozycji.
Pomiędzy bukszpany wsadzilbym stipe. Żeby dało wrażenie, że kulki wyłaniają się z czuprynek stipy. A dalej to nie wiem co
Można też przejść lekko że stipą pomiędzy kule a tuje i doradzić jeżówki
amelia_b 22:48, 21 sie 2015

iwka napisał(a)
No spoznilam się

na co? oooo widziałam wcześniejiwka ty stipy pilnuj bo ci wiatr ją porwie
mateuszmichn 22:48, 21 sie 2015

babka napisał(a)

A wiesz, ze to może być fajnie ! Już do męża mówiłam, że taka gładka kulka trochę sie kłóci z ciosanymi belami. Nie widać tego ale do zaprawy dorzuciłam trochę rozkruszonej na mąkę cegły by kula nie wyszła szara a bura
Amelka już wita, rączkę podaje

Bo ja mam same fajne pomysły
Po prostu do twojego ogrodu bardziej Mo taka pasuje. Mam nadzieję, że spróbujesz że szczotą, tylko nie stalową, bo potrafię beton o będzie nieładnie
babka 22:48, 21 sie 2015

Juzia napisał(a)
Jak Ci plamy roślin nie przeszkadzają to daj te evergoldy przy kuli i żurawkach, a tam do RB i przetaczników wrzuć rozchodniki z jezówkami...czy same jeżówki

Nie upieram się, ze ma być pod rząd i symetrycznie. Nawet w myślach miałam by zrobić misz masz ale nie umiałam inaczej... wiesz coś o tym ?
Czyli EG dać przy juce z buksami ? Przy żurawkach już mam carexy zielone i stipe i wrzosy.