Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 23:33, 21 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)

No wiem o co chodzi z tymi dziewczynami
Chodzi mi o coś podobnego jak ma Madzenka https://www.ogrodowisko.pl/watek/2583-wizytowka-kiedys-bedzie-tumadzenie-ogrodnika

Albo u Łukasza (Luki) na rabacie przed wejściem do domu. On tam ma chyba jakieś carexy, chyba

Łukasz ma Amazon Mist chyba. U Madżen nie bywałam, zerkam i podoba mi się, A umiesz tak ?
amelia_b 23:34, 21 sie 2015

babka napisał(a)

z naciskiem na chłopaki
Miłej nocy, fajnie że wpadłaś

Babka chłopaki fajne są
iwka 23:34, 21 sie 2015

babka napisał(a)

kradzione najlepsze

no bo ostatnio jak byłam u niej to mówi( a ma kilka sporych krzaków): muszę te kapusty wywalić i teraz żałuję, że powiedziałam, że to ładne jest, może nie odda jak przemyśli no to jej zawinę
mateuszmichn 23:35, 21 sie 2015

Czy umiem? Jeśli chodzi żeby zrobić takie coś to raczej niem no chyba że by mi ktoś przysłał całego tira roślin, wtedy napewno bym coś wymodził
babka 23:36, 21 sie 2015

No ja bym śfisnęła, jak sama da to może nieszczerze
jazzy 23:37, 21 sie 2015

Ładna kula z zębami
babka 23:37, 21 sie 2015

mateuszmichn napisał(a)
Czy umiem? Jeśli chodzi żeby zrobić takie coś to raczej niem no chyba że by mi ktoś przysłał całego tira roślin, wtedy napewno bym coś wymodził

otóż to
Ale będę próbować Czy Stipę teraz można przesadzać w ogóle ?
inag 23:37, 21 sie 2015

Napisałaś, że
babka napisał(a)

Dawno temu mieliśmy pewną "produkcję" gdzie potrzebnych było dużo lamp

Od razu przypomniała mi się historia znajomych. Mieszkają w takim kilku rodzinnym domu. Dwie z nich mają synów, taką delikatnie mówiąc patologię Zawsze wpakują się w jakieś tarapaty. Kiedyś zaczęli wykazywać zaskakująco duże zainteresowanie starą piwnicą. Wszyscy patrzyli na to z zaciekawieniem a że dziadostwo bez okien i pozamykane na 4 spusty nikt nie wiedział co tam się dzieje. Pewnego razu siedzimy na podwórku w doskonałych humorach i nagle wpada kilka tych dużych radiowozów policji. Z bronią wyważają drzwi piwnicy a tam wspomniani chłopcy podlewają z troską rosnące w dziesiątkach doniczek marihuany, czule oświetlone światłami wielu lamp w tych egipskich ciemnościach Pierwszy raz w życiu widziałam taką akcję. Sam widok tylu zamaskowanych policjantów robił wrażenie..

Mam badzieję, że Wy mieliście jednak inną produkcję, gdzie potrzebnych było dużo lamp
babka 23:37, 21 sie 2015

jazzy napisał(a)
Ładna kula z zębami

Się śmiej, na zdrowie
Martuś, masz plany wyjazdowe jakieś na nadchodzący tydzień ? Bo jeśli nie to wysyłam
Juzia 23:39, 21 sie 2015

babka napisał(a)

Miałas nie dzielić
Mam sporego, w donicach, rozmnożę Zobaczę ile mi z nich wyjdzie
Qurcze, niech już przekwitnie co będę mogła dzielić

Mam wykopanego jednego wielgachnego!
Jak chcesz to krzycz. Wyslę Ci w przyszłym tyg....jak zdążę