babka
09:58, 13 maj 2016

Cześć Agato, cieszę się że do mnie trafiłaś, zapaszam serdecznie. Wpadaj często a ja zaraz do Ciebie się wproszę
Pieseły mam trzy, dwa rozrabiaki i jedną lalunie
Lalunia wyżełka, ostatnio zapadła na ciężką chrobę, walczymy.
Druga to sznaucer średni, w ostatnim czasie upodobniona do mopa do podłogi bo czasu i kasy na fryzjera brak
A trzeci,Tofik artysta i przekochany huligan, kundel łaciaty. Też starszawy już jegomość nabawił się zwyrodnienia rogówki i ślepnie w zastraszającym tępie.
"Uroki" posiadania zwierząt w podobnym wieku, szpital i dom starców
Amelko, ziemię akurat tam mam beznadziejną i cokolwiek sadzę wymieniam na lepszą, mieszam z kompostem. Rodzima gleba to piach połączony z guzem pobudowlanym
Reniu, Amelko macie racje, winę zganiamy na wiosenne przesilenie
zaraz pewnie minie i będziemy zadowolone 
A najfajniejsze jest to że już mamy piąteczek

Pieseły mam trzy, dwa rozrabiaki i jedną lalunie

Lalunia wyżełka, ostatnio zapadła na ciężką chrobę, walczymy.
Druga to sznaucer średni, w ostatnim czasie upodobniona do mopa do podłogi bo czasu i kasy na fryzjera brak

A trzeci,Tofik artysta i przekochany huligan, kundel łaciaty. Też starszawy już jegomość nabawił się zwyrodnienia rogówki i ślepnie w zastraszającym tępie.
"Uroki" posiadania zwierząt w podobnym wieku, szpital i dom starców
Amelko, ziemię akurat tam mam beznadziejną i cokolwiek sadzę wymieniam na lepszą, mieszam z kompostem. Rodzima gleba to piach połączony z guzem pobudowlanym

Reniu, Amelko macie racje, winę zganiamy na wiosenne przesilenie

A najfajniejsze jest to że już mamy piąteczek