Nie musi być osłonięte ale wtedy koniecznie należy zadbać o okrywanie agro do późnej wiosny. Lubię ją chociaż pijok z niej straszny, jak dostanie trochę słońca to zaraz łodyżki i kwiaty mdleją
Tak zrobię
Nie wsiało, taką ją kupiłam. Kłosy ma mięciutkie, zboże to nie jest napewno, jakiś dziwok Narazie ją zostawię a wiosną wymienię na prawdziwą Hameln
Dziwne, jedna z trzech sadzonek ma inny odcień kwiatów od pozostałych. Taka ciekawostka. Zobaczymy jak zaprezentuje się odmiana fatal attraction, jeszcze jest w pąkach
eee, widujemy na forum lepsze obrazki
Pergola czeka na deszczółki Rośliny rosną, deszcze i ulewy codziennie, ślimaki i inne robale się lęgną :/
Wysoka na jakieś 40/50cm ale liście rosną jej raczej na długość i nie sterczą w górę a lekko się kładą.
Kupowałam ją jako Hameln na targach ogrodniczysz. Nieźle mnie wkręcili Co to może być, co typujesz?
Kotki zaczynają się tak"
Madziu też jestem w szku, to musi być taka wczesna odmiana jeżówki a rozplenica to chyba nie jest rozplenica
Małgosiu, zerknę i poszukam gada Dziękuję Ci za pomoc
Ze stipą to chyba masz rację, ona rośnie pod jarzębiną która rzuca już sporo cienia. Ale inne gdzie jest więcej słońca też są takie zgięte. Poczekam na kłosy, może będą szły w górę
A te jeżówki kupowałam wiosną . Ubiegłoroczne butterfly kisses dopiero zawiązują pączki więc wcale Twoje nie są zapóźnione