Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Magda70 08:52, 15 maj 2017

Pierdółki wyglądają u Ciebie odlotowo!

A seslerię już posadziłaś??
Juzia 08:53, 15 maj 2017

A jakie fotki artystyczne!
Lubię to!

lojalna_ 15:03, 15 maj 2017

Dlatego cudne ze smakiem i nie przesadziłas hihi śliczne kadry.

Ja z drobiazgami tez mam problem boje się ze jest za dużo ....

Twoje drewniane belki zawsze mnie zachwycał ((())))) buziak
gosika67 16:30, 15 maj 2017

Ola ale pierdół nawyciągałaś, też takie lubię.
Te ostatnie kwiatki też mam ( te przy kulce bukszpanowej, ostatnie zdjęcie), ale pojedyncze,ładnie wyglądają w grupie.
U Ciebie wszystko takie uporządkowane. Ta skrzynia z czosnkami to jest z podkładów?
Ptaszki, motylki wszystko na swoim miejscu.
babka 16:55, 15 maj 2017

Zana napisał(a)
Ależ Twoje pierdółki bynajmniej nie są absolutnie w odpustowym klimacie. Cóż też Ci do głowy przychodzi!

Raczej chodzi mi o to, że czasem łatwo przesadzić, ja nie mam wiele ozdóbek mam więc narazie mi to nie grozi
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba
babka 17:02, 15 maj 2017

Magda70 napisał(a)
Pierdółki wyglądają u Ciebie odlotowo!

A seslerię już posadziłaś??

A wiesz jak bardzo podobają mi się nowoczesne ogrody gdzie nie ma miejsca na takie dekoracje ?
Ale mi nowoczesność nie wychodzi i ciągnie mnie w stronę folk

Selseria miała iść między ażury ale ślubny uświadomił mi, że będzie nam przeszkadzała w tym miejscu kiedy będziemy przerabiać lewą stronę wjazdu. Muszę ją tymczasowo posadzić tam gdzie teren muszę sobie dopiero przygotować. Miałam tym się zająć dziś a tu pada... burza za burzą
Popłakać się można ...
babka 17:03, 15 maj 2017

Juzia napisał(a)
A jakie fotki artystyczne!
Lubię to!

Ja i artyzm, Juzia
babka 17:06, 15 maj 2017

lojalna_ napisał(a)
Dlatego cudne ze smakiem i nie przesadziłas hihi śliczne kadry.

Ja z drobiazgami tez mam problem boje się ze jest za dużo ....

Twoje drewniane belki zawsze mnie zachwycał ((())))) buziak

Prawda? czasem ciężko się zdecydować na jedną dwie rzeczy bo wszystkie się podobają i problem którą wybrać ?

Jolu wciąż nie mam czasu by na Twoje tulipany się pogapić dłużej. W pracy na małym ekraniku to za mało. Ale przyjdę
Zana 17:11, 15 maj 2017

babka napisał(a)

Ja i artyzm, Juzia

A właśnie, że się z Juźką zgodzę! Pięknie kadrujesz swoje fotki a to jest oko artystyczne i już
babka 17:14, 15 maj 2017

gosika67 napisał(a)
Ola ale pierdół nawyciągałaś, też takie lubię.
Te ostatnie kwiatki też mam ( te przy kulce bukszpanowej, ostatnie zdjęcie), ale pojedyncze,ładnie wyglądają w grupie.
U Ciebie wszystko takie uporządkowane. Ta skrzynia z czosnkami to jest z podkładów?
Ptaszki, motylki wszystko na swoim miejscu.

Te dzwonkowate kwiatuszki to kokoryczka, mam jej dwie spore kępy tyle że nie mam dość miejsca na jej ciekawe wyeksponowanie w masie.

Drobiazgi fajna rzecz ale w ogrodzie głównymi zdobnikami powinny jednak być rośliny a z tym u mnie cienko dlatego uważam by było choć trochę proporcjonalnie

U mnie wszystkie gazony jak i ta donica z czosnkami są z podkładów kolejowych.
Był plan zrobić do kompletu jeszcze jedną przy kojcu dla psów ale chyba zrezygnuję, będzie teren splanowany bo tych donic już za dużo

Pozdrawiam i pozdrowienia dla Ani przesyłam Chyba o mnie zapomniała