Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Katkak 20:41, 02 sie 2017

Ola nie mogę się z Tobą zgodzić. Uważam, że masz zdolności wiankowe . Jestem gorącą fanką Twojego ogrodu. Gorąca fanka, jakkolwiek to brzmi .
patrycja 21:01, 02 sie 2017

Widoczki piękne, a najfajniejsze motyle w lawendzie. Moja córa by miała u Ciebie raj ona lubi biegać i "łapać" motyle
Magleska 22:25, 02 sie 2017

Nic nowego nie napiszę lubię Twój ogród
gosika67 22:28, 02 sie 2017

Zdolności zdolnościami ale hortensje i trawy piękne, takie dorodne.A co słychać na moim ulubionym tarasie?
babka 23:33, 02 sie 2017

Mateusz, ja też planuję przesadzanie lawend ale chcę to zrobić teraz w sierpniu.

Kasia zawstydzasz mnie Ja na prawdę nie widzę u siebie nic szczególnego, wciąż to samo pokazuję bo niespecjalnie jest co więcej fotografować.
Ale cieszę się bardzo, że taki ma odbiór

Pati motylków jest sporo ale rok temu to było szaleństwo. W tym roku nie widziałam jeszcze Admirała, czekam na pięknego Musisz założyć poletko lawendowe ku uciesze córki

Magda że zacytuję miszcza - "i wice wersja"

Gosiu na tarasie zaciągamy zasłonki przed słońcem (jeśli jest ) i robimy sobie małe kawki po obiadku Może kiedyś wypijemy razem ?
Taras niewiele ma kwitnących w tym roku bo irytowały mnie leżące wciąż na podłodze opadłe kwiatki.
A co tam u Twojej siostry ? długo się coś nie odzywa
Ewkakonewka 01:27, 03 sie 2017

Olcia pięknie jest niesamowicie
Juzia 04:45, 03 sie 2017

I co ty chcesz od tej Fairy??!?!
Dobrze wygląda!
A z całym ogrodem...rewelacyjnie
babka 08:43, 03 sie 2017

Ewaaa! Fajnie że jesteś
Juzia, ta jedna jest do szyku ale pozostałe /rosną w przedogródku/ to załamka. Wszystko leży.
Obcięłam wszystko co przekwitłe ale nie wiem czy nie za krótko. Nie zadałam sobie trudu by poczytać o przycinaniu okrywowych i szłam na czuja
Chwilami też mi się u mnie podoba
Dzięki
Edit. A co Ty o tak nieludzkiej porze wstajesz ?
Juzia 16:04, 03 sie 2017

babka napisał(a)

Juzia, ta jedna jest do szyku ale pozostałe /rosną w przedogródku/ to załamka. Wszystko leży.
Obcięłam wszystko co przekwitłe ale nie wiem czy nie za krótko. Nie zadałam sobie trudu by poczytać o przycinaniu okrywowych i szłam na czuja
Chwilami też mi się u mnie podoba
Dzięki
Edit. A co Ty o tak nieludzkiej porze wstajesz ?

A to nowe róże są?
Moje młode też leżą
Czemu myślisz, że za krótko??? Nic im nie będzie

Spać dziś z gorąca nie mogłam
babka 18:35, 03 sie 2017

Jedna nowa ale dwie stare, może przesadzanie ubiegłoroczne im nie przysłużyło. Możliwe to?
W tym roku znów zmieniają lokalizację bo beznadziejnie wymyśliłam układ.
U mnie noce może ze dwie gorące były, teraz znów chłodniejsze