Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 11:57, 04 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Ewciu jaki optymistyczny powiew radosci az miło sie czyta

Jola czy meteorologiem jesteś ????? Przyznawaj się! Nawaliło w nocy śniegu, ale sanek nie będzie bo już się topi. Mów co dalej?
Ewkakonewka 11:59, 04 sty 2015

beata_m napisał(a)
otwieram a tu u Ewy wiosna żaby, róże

wszystkiego co najlepsze w nowym roku

I pozory zmyliły ale powstała nowa teoria, że żaby trzeba całować to się zmieniają w róże
Betka 12:25, 04 sty 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Różne fazy przechodzimy Ja zrobiłam dużo wianków, a powiesiłam między innymi goły z kokardą tylko A jak będzie za rok??? Się okaże Ale puki co święta, święta i po świętach, wizytę księdza wczoraj mieliśmy, to do wtorku jeszcze, a potem leci wszystko co świąteczne na strych. I albo zima albo wiosna

Wiosna hihihi tak !!! ale w swoim czasie
U nas ksiądz tradycyjnie był w sylwestra ...nawet śmiał się że ma maskę i przebranie na imprezę hihihi ciekawe tyko jaki to strój
pozdrawiam niedzielnie
Ewkakonewka 13:22, 04 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
A czytałaś o przetaczniku christa? On robil furorę na forum dwa lata temu, taki kosmita ogrodowy.W pierwszym roku orzetaczniki były u mnie idealne, rosły na 30-50 cm ale rok temu wybujały na 1,2 m. Dlatego teraz zakupiłam miniaturowe!!Ps. Przetaczniki obowiązkowe na liscie chciejstw w niebieskim ogrodzie
A kocimietkę masz?

Pisałam dwa razy i wcięło..... Ale przecież do trzech razy sztuka

Przetaczniki i jedne i drugie zakupię, kuszą, a miejsce jest Swoje miniaturowe kupiłaś jesienią jeszcze czy teraz, a odbiór wiosną dopiero?
Kocimiętkę znam z obrazków i podoba mi się przeogromnie, ale nie mam. Obawiałam się inwazji kotów bo sąsiedzi niedaleko mieli 7 szt., ale teraz mają psy to może mi inwazja nie grozi. Sama nie wiem chcieć czy nie? Może na zasadzie eksperymentu warto po prostu przetestować gdzieś w kącie?
Znowu traw się naoglądałam z jeżówkami aaaachhh dobrze, że mam już własne zapasy do rozsadzania

I melduję, że u mnie śnieżyca za oknem
Ewkakonewka 13:26, 04 sty 2015

Betka napisał(a)
Wiosna hihihi tak !!! ale w swoim czasie
U nas ksiądz tradycyjnie był w sylwestra ...nawet śmiał się że ma maskę i przebranie na imprezę hihihi ciekawe tyko jaki to strój
pozdrawiam niedzielnie

No nie dzisiaj ta wiosna, bo znowu sypie, aż się ciemno zrobiło. Jakaś ta zima mało stabilna emocjonalnie jest. W ciągu doby cztery razy zmiana: wiosna, zima, wiosna, zima ...... przeczekamy
No księdza strój to kultowy batman przecież
Kacha123 13:30, 04 sty 2015

Ewuś nie zastanawiaj się nad chciejstwami, jak nie przypasuje, to wykopiesz, a ja z chęcią przyjmę U mnie aktualnie zadyma deszczowo-śniegowa...
Mala_Mi 13:51, 04 sty 2015

Ciutkę pooglądałam... w ramach rewizyty.. wątek też nie należy do wolnych, wiec na razie odznaczam o obserwowanych...
Ewkakonewka 14:01, 04 sty 2015

Kacha123 napisał(a)
Ewuś nie zastanawiaj się nad chciejstwami, jak nie przypasuje, to wykopiesz, a ja z chęcią przyjmę U mnie aktualnie zadyma deszczowo-śniegowa...

Czasami się zastanawiam hehehe bo jak coś od razu na zniszczenie ma być skazane to szkoda lepiej coś pewniejszego wtedy
A jak będą naddatki jakieś to oddam pewnie
U mnie po zadymie teraz słońce świeci aż razi Zima to kobieta
Ewkakonewka 14:10, 04 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Ciutkę pooglądałam... w ramach rewizyty.. wątek też nie należy do wolnych, wiec na razie odznaczam o obserwowanych...

Ania witam serdecznie Miło mi bardzo, ale tu jeszcze wielkiego szału nie ma Na razie etap porządkowania jest i dosadzania w miarę logicznego Daleko mi do Twojej mnogości roślin i do doświadczenia Ale jestem w dobrym miejscu
Donia72 14:33, 04 sty 2015

U mnie jak zwykle...spóźniony zapłon Gratki na 200