Wiosna hihihi tak !!! ale w swoim czasie
U nas ksiądz tradycyjnie był w sylwestra ...nawet śmiał się że ma maskę i przebranie na imprezę hihihi ciekawe tyko jaki to strój
pozdrawiam niedzielnie
Pisałam dwa razy i wcięło..... Ale przecież do trzech razy sztuka
Przetaczniki i jedne i drugie zakupię, kuszą, a miejsce jest Swoje miniaturowe kupiłaś jesienią jeszcze czy teraz, a odbiór wiosną dopiero?
Kocimiętkę znam z obrazków i podoba mi się przeogromnie, ale nie mam. Obawiałam się inwazji kotów bo sąsiedzi niedaleko mieli 7 szt., ale teraz mają psy to może mi inwazja nie grozi. Sama nie wiem chcieć czy nie? Może na zasadzie eksperymentu warto po prostu przetestować gdzieś w kącie?
Znowu traw się naoglądałam z jeżówkami aaaachhh dobrze, że mam już własne zapasy do rozsadzania
No nie dzisiaj ta wiosna, bo znowu sypie, aż się ciemno zrobiło. Jakaś ta zima mało stabilna emocjonalnie jest. W ciągu doby cztery razy zmiana: wiosna, zima, wiosna, zima ...... przeczekamy
No księdza strój to kultowy batman przecież
Czasami się zastanawiam hehehe bo jak coś od razu na zniszczenie ma być skazane to szkoda lepiej coś pewniejszego wtedy
A jak będą naddatki jakieś to oddam pewnie
U mnie po zadymie teraz słońce świeci aż razi Zima to kobieta
Ania witam serdecznie Miło mi bardzo, ale tu jeszcze wielkiego szału nie ma Na razie etap porządkowania jest i dosadzania w miarę logicznego Daleko mi do Twojej mnogości roślin i do doświadczenia Ale jestem w dobrym miejscu