Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

eda 17:49, 19 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Edzia słońce wysyłam bo ja z niego nawet dzisiaj nie skorzystam Nie śmiej się ze mnie, że się narobiłam hahahaha bo tych kilka nasion to 3 min. i gotowe. Grill murowany z cegły to będzie fajny na pewno Rób relację koniecznie

Ewcia ja się nie śmieję powaga ;D robię foty jak em nie widzi już nazbierałam trochę a on tłucze na razie kamieniami ale fajnie wygląda tylko że wszystkie skalniaki mi przetrzepał no ale coś za coś hi hi

Dziś byłam u Nati foty porobiłam bo ona zapracowana biedactwo możesz luknąć w wolnej chwili zielony busz ma Pięknie Tak się uszykowałam że aparatu nie wzięłam no i komórką jakoś trzaskałam Radość dla oczu,pokarm dla duszy - Nati

Ewkakonewka 20:26, 19 mar 2015

siakowa napisał(a)
moja werbena tysz jeszcze śpi snem nieprzerwanym w doniczce

Ja mojej zimę robię
Ewkakonewka 20:26, 19 mar 2015

ewakatowice napisał(a)
ale masz zakupy, fiu fiu...

Jeszcze nie mam, dopiero towar pomacany uważa się za sprzedany huhuhuhuhu
Ewkakonewka 20:27, 19 mar 2015

Napia napisał(a)

Haha Oj tak
Czasami po pracy w ogródku czuję mięśnie, o których nawet nie wiedziałam, że je mam

np. w łokciu
Ewkakonewka 20:28, 19 mar 2015

jazzy napisał(a)
Moja werbena jeszcze w lodówce
Mi się akurat aż tak z nią nie spieszy, bo nawet posadzić jej nie mam jeszcze gdzie
Wsadzilas juz swoją do lodówy?

Leży od wczoraj i jeszcze jej nie zjedli
Ewkakonewka 20:31, 19 mar 2015

eda napisał(a)

Ewcia ja się nie śmieję powaga ;D robię foty jak em nie widzi już nazbierałam trochę a on tłucze na razie kamieniami ale fajnie wygląda tylko że wszystkie skalniaki mi przetrzepał no ale coś za coś hi hi

Dziś byłam u Nati foty porobiłam bo ona zapracowana biedactwo możesz luknąć w wolnej chwili zielony busz ma Pięknie Tak się uszykowałam że aparatu nie wzięłam no i komórką jakoś trzaskałam Radość dla oczu,pokarm dla duszy - Nati

Wyobraziłam sobie jak Twój M. tłucze kamieniami i przypomniała mi się bajka Jaskiniowcy
Muszę polecieć do Nati w takim razie obowiązkowo , ale z aparatem numer wywinęłaś
babka 21:54, 19 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Miej nadzieję bo ona może po 2 miesiącach dopiero wykiełkować Także ma jeszcze czas przecież

Na moim opakowaniu jest napisane, że nasiona wymagają stratyfikacji w temp. -4 do +4 przez ok. 4 tygodnie. To mam je jeszcze w lodówce teraz przez miesiąc trzymać???

Ja trzymałam tydzień w lodówce, potem mnie nerw wziął i sypnęłam do gleby tzn do pojemnika. Teraz siedzi pod folijką na parapecie i ją z namaszczeniem zraszam i śpiewem zachęcam coby się zbudziła zesnu
jazzy 22:05, 19 mar 2015

Jak się idzie do Ciebie to trza zawsze pampersa zakładać
Ewkakonewka 22:09, 19 mar 2015

babka napisał(a)

Ja trzymałam tydzień w lodówce, potem mnie nerw wziął i sypnęłam do gleby tzn do pojemnika. Teraz siedzi pod folijką na parapecie i ją z namaszczeniem zraszam i śpiewem zachęcam coby się zbudziła zesnu

Dzięki Jazzy jesteśmy w śpiewach wytrenowane to będzie baaardzo udany sezon dla roślin
jazzy 22:11, 19 mar 2015

Że niby jazzy to niezła babka?