Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 22:16, 03 maj 2015

Kasia w tunelu już pomidory, rzodkiewka, sałata, kapusta szt. 3 i kosmos do przepikowania. Wszelkie loty odwołane przez jakieś 2 tygodnie jeszcze bo tunel musi być tunelem chwilowo, a potem zaaaapraaaszam tunel wyślę kiedy tylko sobie zażyczysz w dzień czy w nocy
eda 22:21, 03 maj 2015

Macham
Ewkakonewka 22:34, 03 maj 2015

Edzia to lecę do Ciebie na zdjęcia
Gocha 23:44, 03 maj 2015

Ewa ale szalejesz. Coraz piękniej się u Ciebie robi- super
waldek727 00:00, 04 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Wiesz, ja podzielam jego pasję również czynnie i wiele mu mogę wybaczyć Aerator mamy spalinowy także chłopu odpuścimy i mojej talii też odpuśćmy może lepiej
Rozszyfruj mi natomiast proszę co to jest YMC bo ja blondynka i nie zaskoczyłam co też mogę sypać, żeby tej mojej trawie dogodzić

Ewunia wiesz, że czasami lubię luzik i wtrącę coś pół żartem pół serio. Tak było w tym przypadku i absolutnie nie jest to zwrot w Twoją stronę.
Najszybciej kobieta może podkreślić swoją talię zwiększając obwód bioder.
YMC-to Yara Mila Complex
Ładnie zbilansowany nawóz który właściwie dobrze się sprawdza w całym ogrodzie, a nie tylko na trawnikach.
Ewkakonewka 00:10, 04 maj 2015

Gocha napisał(a)
Ewa ale szalejesz. Coraz piękniej się u Ciebie robi- super

Dziękuję, ale wiesz jakąś epidemię mamy chyba, bo u Ciebie dzieje się tak samo Buziak Gosia
Ewkakonewka 00:15, 04 maj 2015

waldek727 napisał(a)

Ewunia wiesz, że czasami lubię luzik i wtrącę coś pół żartem pół serio. Tak było w tym przypadku i absolutnie nie jest to zwrot w Twoją stronę.
Najszybciej kobieta może podkreślić swoją talię zwiększając obwód bioder.
YMC-to Yara Mila Complex
Ładnie zbilansowany nawóz który właściwie dobrze się sprawdza w całym ogrodzie, a nie tylko na trawnikach.

Waldek jest ok
No to chyba nakarmię ten trawnik, a właściwie to go naYaram Dziękuję
safikey 12:24, 04 maj 2015

Ewka,
czy Ty w ogóle sypiasz? bo robota pali Ci się w rękach. Podgladam po cichu ale już głośno muszę Cię pochwailć !!!

pozdrowienia z Lubelszczyzny
Iwk4 16:17, 04 maj 2015

Uff, nadrobiłam. 3 dni, a tyle czytania. Myślałam, ze nie zdążę.
A przecież miałaś przerwy, bo jeszcze w ogrodzie tyle zdziałałaś. Pięknie bez tej trawy w narożniku z nowymi trawami
Rabatki poczyszczone. Ewa, czy ty w minimalizm z kolorami poszłaś? Znalazłam u ciebie tylko niebieskie szafirki, białą magnolię i białe tulipany.
Kilka flanców stipy posadziłam dwa tygodnie temu na rabacie, bo nie wytrzymałam i muszę powiedzieć, że dobrze sobie tam radzi.
Na resztę jednak dalej chucham, bo ta posadzona to eksperyment. gdyby jednak padła, muszę mieć zapas

BusyBee 19:58, 04 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Raport z dzielenia traw.
Turzyca bronze form z 3 szt. zrobiłam 14 szt.
Carex amazon mist w tamtym roku wiosną kupiłam 1 szt., jesienią podzieliłam na 3 szt. , a teraz na 18 szt. Dosyć spore kępy były i szpadlem trzeba było częściowo dzielić.

To się nazywa ekonomia tyle trawek z kilku sztuk najbardziej mnie dziwi, że te dzielone jesienią dały się podzielić na tyle mniejszych już na wiosnę!!
Ja dzieliłam miskanty- udało się, ale bryła straszna- tak jak wszyscy piszą na O. Bez faceta nie dała bym rady