Aniu, nie zauważyłam, że też się dopisałaś - bardzo serdecznie dziękuję, bardzo, bardzo bym chciała, ale życie ma na razie dla mnie inny plan Trudno mi nawet odwiedzać koleżanki w pobliżu. Dlatego tym bardziej się cieszę, że dzięki Ogrodowisku mogę być chociaż wirtualnie w Waszych pięknych ogrodach
Kochana, dojrzałam na Twoim tarasie jedną długą, zieloną dynię, zupełnie jak moja - co to za jedna? Pytam kogo mogę, ale nikt mi nie potrafi powiedzieć, co to za odmiana, a w sprzedaży u siebie takich nie widuję Jadalna ci ona?
Piszesz o własnej sadzoneczce hortensji Bobo. Może w przyszłym roku wreszcie zmobilizuję się, by rozmnożyć swoje drzewiaste, bo je uwielbiam, a mam tylko 3 Plus jedna malutka, która się sama "odłożyła"
Dziękuję Halinko,To był żytni chlebek z dodatkami na zakwasie
dziękuję również za te słowa pochwały.
Gdyby nie było ślicznego ogrodu i pięknych roślin to i na fotografiach tego nie wyczarowałabym
I ja dziękuję,że mogę mieć taką przyjaciółkę ogrodową.
I za wszystko
Kolo lampy rośnie trawka od ciebie Dziękuję Halinko
Zobacz moja hortensja Kyushu - jest jasna, nie czerwieniej, nie różowiej .
Twoja jest jakaś inna odmiana.
Karolinko witaj !
I ja mam swoje dynie i lubię dekoracje z nimi i dania z nimi
Hmmm swoje oszczędzasz,, ale w końcu chyba skonsumujesz ??
Będą pyszniejsze zobaczysz.Ale na razie niech ciebie pocieszą
Ja coraz jakaś wezmę do jedzenia albo komuś.Ale ich trochę było i troszkę zostało
Twoje wyglądają też pięknie Dekoracja suuper!!
Oj, to smutne.. ale takie to jest życie.
Furtka do mojego ogrodu jest dla ciebie zawsze otwarta
Tak właśnie chcę zrobić z tą jeżówką.Nakryję ją na zimę liśćmi jeszcze.Tak tak po mrozach.To będzie taki test,czy warto jeszcze na jesieni je kupować
Bo my Anie dwie z Chełma( a poznałyśmy się dzięki Ogrodowisku ) i mamy z sobą kontakt,Także gdybyś kiedyś przyjechała tutaj, to czekają na ciebie dwa ogrody
Zycie wiem, wiem razie się swoim scenariuszem.
Życzę siły na nie i te wszystkie rzeczy.I dziękuję za wirtualne odwiedziny.:0
A my , ja mogę być w twoim pięknym ogrodzie