Małgosiu, dziękuję .Tak troszkę tylko tych dekoracji jest .
Ale dziękuję za pozytywne słowa
O
U ciebie ti dopiero jest ich dużo i pięknych
Przemku witaj!
Lato w sumie długo bylo.Jesień jednak jest.Dekoracje dyniowe to ja lubię.
Tak Trójsklepka mi zimuje normalnie w gruncie.Mam ją 4 rok.Bez okrywania na zimę.Nie wiem czemu twoja nie przeżyła.
Dwie Vanilki w różnych miejscach
Tak piekłam i piekę co jakiś czas chlebek na zakwasie .Ja już może z 6 lat.
O tato z Krasnegostawu, to bliziutko.A przyjeżdżasz jeszcze w te strony ??
Jak tak, to zapraszam
Jezówka Supreme Cantaloupe jest piękna.Dzisiaj jeszcze się skusiłam i pełną żółtą kupiłam.Trochę się obawiam, czy nie zapózno, na taki zakup ? Czy mi przezimuje ???
No właśnie
Młoda , mała hortensja Bobo( z własnego odkładu od starszej Bobo ) sobie kwitnie
Dzięki wam wiem jaką mam odmianę.Bo ja jak ją kupowałam to była NN.
A może coś z tych nasionek wyjdzie ?
Ale kupić ją warto bo spora i piękna to ona jest
Jeszcze gdzieś się schowały
Dzisiaj Byłam z mężem po raz drugi w Pięknym ogrodzie Halinki-zawitka.
Dziękujemy Halinko za piękne chwile i wspaniałe przyjęcie nas i ugoszczenie.A ciasto marchewkowe było przepyszne
Byliśmy w szkółce( bardzo wielkie!!) obok Halinki.
A tam jeszcze pełno kwitnących jeżówek i na jedną się skusiłam.Tylko nie wiem, czy to nie zapożny zakup?
A to taka pigułeczka wspomnień z ogrodu Halinki
Nad głową coraz latały samoloty,, chyba tylko ja na nie reagowalłam Jestem pod wrażeniem idealnie przyciętych iglaków i porządeczku w ogrodzie
A zdjęcia robi niesamowite.Aniu Sławku dziękuję że byliście w moim skromnym ogrodzie i liczę Sławku ze trawki sami zabierzecie ,bo kto mi takie piękne zdjęcia zrobi
Anie i Słaewk to uroczy mili ludzie ciągle uśmiechnięci fajosko mieć takich przyjaciół ;d Dziękuję że się poznaliśmy
Super dynie Uwielbiam udekorowane ogrody.
Ja też mam w warzywniku, ale mam male dzieci, wiec wszystko jest na zupki
A do dekoracji musialam o zgrozo kupic bo szkoda mi bylo tych moich wypielegnowanych
Za rok posieje wiecej
Od 3 lat już nie przyjeżdżam. Od dawna nie mamy tam rodziny, zostali tylko Ci, którzy na cmentarzu ... Jednak obecnie moi Rodzice wymagają opieki i nie mogę nigdzie jeździć, więc póki co także krasnostawskiego cmentarza nie odwiedzam. Może kiedyś... W każdym razie za zaproszenie serdecznie dziękuję, chętnie skorzystam, gdy nadejdzie czas i na takie przyjemności
Co do jeżówki, to trudno powiedzieć - wszystko zależy od tego jak szybko zima przyjdzie. Dla bezpieczeństwa okryłabym ją stroiszem po pierwszych mrozach. Chociaż październik to przecież wciąż jeszcze dobry czas na przesadzanie na rabatach, więc bądźmy dobrej myśli, że i jeżówka poradzi sobie