Napisałaś że za tyranie w ogrodzie należy nam się rozpusta - zgadzam się, zawsze ciężką pracą w ogrodzie usprawiedliwiam moje slodyczowe grzeszki ☺
Ciekawe, że Twój guzikowiec wciąż kwitnie, mój już zakończył. Ale barbula też mi zakwitła. To naprawdę urocza roslinka ☺
Witaj Reniu.
Oj póki ciepło, to roślinki kwitną .Jeszcze sporo i bogato.Jeszcze nie wszystkie dalie ros kwitły i chryazntemki.
Ciacho z owocami było udane i szybko zeszło.
Dalia Avignon- piękna i zmienna
Dziękuje w imieniu mieczyków.W tym roku nie spieszyłam się z nimi w posadzeniu.Wolałam aby włąsnie kwitły ciut później.I nawet to mi pasuje.
Chryzantemki kwitną..ale jeszcze nie wszystkie
NN
Dzielżany
Dorotko, pewnie ,że nam sie nalezy trochę słodyczy za te w szystkie ogrodowe prace i spalanie.
mój guzikowiec w maju był przesadzany.Nie daleko stawu.I widze tam jest mu lepiej.Ziemia inna.Liście ma ciemniejsze.Kwitnie dłużej.ale może to przez tegoroczne przesadzanie .
Ale na wiosnę chce go jeszcze przesadzić i dać całkiem nas staw.
Barbule mam pierwszy raz w ogrodzie. nie wiem czy dobrze ja posadziłam.Czy ona duża rośnie ??
Jeszcze kwitną jeżówki.Nie wszystkie oczywiście.ale trochę jeszcze cieszy oczy i serducho
Green Twister
Aniu, pięknie dziękuję za bukiecik, jest śliczny
U siebie jestem taki chytrusek, nie zrywam kwiatków, żal mi to robić, bo wtedy żyją krócej.
Dlatego chętnie oglądam bukieciki u innych
Piękne mieczyki
I pyszne winogrona