Ja Pastellą będę się cieszyć pierwszy raz,Edenkę mam.W tamtym roku( nowa) tylko jednym kwiatkiem mi kwitła.Może w tym coś więcej pokaże
Moje róże przez tą" dziwną zimę" niektóre nie wyglądają rewelacyjnie.
Dwie kosmos i Chippendale nie nie wypuściły
Dlatego kupiłam te.I ponownie Chippendale .Bo to cudna róża
ależ proszę .Mi też odpowiadacie:s
Ja przy dzieleniu tez coś zawsze tracę z kiełków hośtowych
W nowym ogrodzie mam je posadzone juz w czterech miejscach.
Tak jak pod świerkiem w kole sa tez pod orzechem.Wzdłuż ogrodzenia i podjazdu.I pod sosna już dłużej faliście,,ale wszystko tam jeszcze małe
Z Pastelli będziesz zadowolona. Kwitnie cały sezon Kolor kwiatu się zmienia od bladego rożu, przez morelę do kremu, przez co trudno ją skomponować, ale mi to nie przeszkadza Chippendale też mam, ale w zeszłym roku tylko jednym kwiatkiem kwitła. Liczę na nią w tym
Moja Fiona już przyzwyczaiła się do pani z aparatem
A pogłaskać nam domownikom daje się do bólu, pieszczoch jeden,A obcym wcale.Taki dzikus.
nie tylko ja dba, o to" nasze najmłodsze dziecko" jak czasami mówimy z mężem Ale i mąż, dba bardzo Wszak to jego prezent urodzinowy( miała wówczas 1, 5 miesiąca, taka puszysta kulka)
Cieszę się,że tak pozytywnie piszecie o Pastelli.
Jakos tam pod wpływem impulsu zamówiłam.I potem się zastanawiałam, czy dobrze.Ale jak tak długo kwitnie, to juz mi się podoba
Chippedale, jak pisałam, miałam i w tym roku nic nie wypuściła, i dlatego ja jeszcze raz kupiłam.A po jedną różę to mówić i jechać mężowi było nie bardzo .To już zamówiłam 3 .I tamte dodatkowo