Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka na Dębowym Lesie

Moja działka na Dębowym Lesie

BasiaLT 08:10, 16 lut 2017

Woow ale masz cudne te storczyki. Do takich ambitnych odmian to ja już nawet nie startuję. Zapisałam sobie w przypominajce w komórce żeby ci się przypomnieć z moją sklerozą to już sobie nie ufam że będę pamiętać
09:44, 16 lut 2017
Witaj Aniu

Sporo nas tutaj imienniczek
Obejrzałam wizytówkę i zaniemówiłam
Z dużą przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie.Ile u Ciebie kwiecia,rabaty tętniące kolorami,raj dla bzyczków,motyli.
Clematisy aż kipią od ilości kwiatów.Jeśli pozwolisz będę korzystać z Twojej wiedzy
Aniu śliczny domek i udanie wszystko zaaranżowałaś.Domek uzupełnia się charakterem z ogrodem.
Warzywa i dynie dorodne.Lubię jak w ogrodach jest miejsce na warzywka.

Pozdrawiam serdecznie
Ania
rozark 11:31, 16 lut 2017

też mam cała kolekcje storczyków, z hostami gorzej
Aurelllia 12:05, 16 lut 2017

Storczyki przepiękne u mnie standardowy Phalaenopsis się udaje Kiedyś próbowałam z Dendrobium, ale jednak to sztuka pielęgnować go
13:04, 16 lut 2017
anabuko1 napisał(a)

Dzisiaj mam refleksyjny dzień. Dziś mam 30 rocznicę ślubu. Kurcze więcej w małżeństwie przeżyłam już jako wolna dziewczyna.Młodo wyszłam za mąż ( nie musialam.Chcialam )Ale kiedyś to było normalne.Ech...kiedy to zlecialo.Ja ciągle czuję się Młodo

Piękna rocznica Gratuluję Wam Aniu.Najważniejsze,że dalej młodzi
U Was perłowa w tym roku,u nas w tamtym srebrna. I też dalej młodzi
Agania 13:53, 16 lut 2017

Refleksje ogrodowe obejrzałam z wielką radością i przyjemnością, storczyków masz całą kolekcję, a pamiętasz jak zaczęłaś przygodę ze storczykami

Gratuluję miłej rocznicy
anabuko1 20:26, 16 lut 2017

Nikita napisał(a)
Aniu, kolorki cieszą oczy...od razu bliżej do wiosny.
Storczyki prześliczne, ja jakoś ręki do nich nie mam, chyba mnie nie lubią.
Wiosna niby za miesiąc, mam nadzieję,że do tego czasu śnieg, którego mam bardzo dużo stopnieje.I ociepli się .
Oj chce sie tej wiosny chce.
Bo zima cały czas trzyma.
Storczyki bardzo też lubię.
Dzisiejsze poranne zdjątka
anabuko1 21:07, 16 lut 2017

Kawa napisał(a)
Ania śliczne storczyki. Dzięki.
gratulacje z okazji rocznicy. czas szybko leci a najważniejsze że młodo się czujesz

Dziękuję,To prawda, leci ten czas,,, bardzo szybko
Tak jeszcze czuję się młodo, i mam nadzieję,że tak będzie jeszcze długo

BasiaLT napisał(a)
Woow ale masz cudne te storczyki. Do takich ambitnych odmian to ja już nawet nie startuję. Zapisałam sobie w przypominajce w komórce żeby ci się przypomnieć z moją sklerozą to już sobie nie ufam że będę pamiętać

Ano trochę ich jest.I nie wszystkie kwitną teraz.ale to fajnie,że tak rożnie kwitną Moja pamieć tez czasami zawodzi, dlatego proszę o przypomnienie z tymi hostami .
Dla ciebie wspoinkowe.
Hosta war Paint

hosta Brim Cup a po prawej Halcyon

Snow Lake
anabuko1 21:18, 16 lut 2017

Aniaaa napisał(a)
Witaj Aniu
Sporo nas tutaj imienniczek
Obejrzałam wizytówkę i zaniemówiłam
Z dużą przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie.Ile u Ciebie kwiecia,rabaty tętniące kolorami,raj dla bzyczków,motyli.
Clematisy aż kipią od ilości kwiatów.Jeśli pozwolisz będę korzystać z Twojej wiedzy
Aniu śliczny domek i udanie wszystko zaaranżowałaś.Domek uzupełnia się charakterem z ogrodem.
Warzywa i dynie dorodne.Lubię jak w ogrodach jest miejsce na warzywka.

Pozdrawiam serdecznie
Ania

Aniaaa napisał(a)

Piękna rocznica Gratuluję Wam Aniu.Najważniejsze,że dalej młodzi
U Was perłowa w tym roku,u nas w tamtym srebrna. I też dalej młodzi

To prawda sporo tu Ań
cieszę się,że moja wizytówka ci się spodobała.
Tak lubię, gdy od wiosny do późnej jesieni są kwiecia,że coś kwitnie.Taki był zamiar
Jest kilka grup , które bardzo lubię : hosty, clematisy, róże , jeżówki, liliowce, lilie, tulipany.I już duże kolekcje ich mam
Jak tylko będę wiedziała na takie tematy co cię interesują, to chętnie odpowie.Ale i ja często korzystam u innych z różnych wiadomości i doświadczeń.
No tak, ładna już rocznica nam stuknęła w małżeństwie.I sama nie wiem kiedy to zleciało. Ty też masz już całkiem ładną rocznice. suuper.
Masz rację My zawsze wszyscy młodzi!!!
anabuko1 18:07, 17 lut 2017

rozark napisał(a)
też mam cała kolekcje storczyków, z hostami gorzej
Storczyki to piękne rośliny.
Ale hosty są bezproblemowe i takie urokliwe w ogrodzie.Może zmienisz zdanie i powiększysz i tą kolekcję z nimi
Aurelllia napisał(a)
Storczyki przepiękne u mnie standardowy Phalaenopsis się udaje Kiedyś próbowałam z Dendrobium, ale jednak to sztuka pielęgnować go

Dla nie i jedne i drugie storczyki są pięknei nie ma większych z nimi problemów.Ale kilka lat temu, to mi nie wychodziło z nimi, bo zalewałam je,chciałam,żeby szybko rosły i podlewałam za często.cóż straciłam oczywiście.Ale jak to ja nie podałąm się i za jakiś czas kupowałam następne i więcej już o nich czytałam.I już było ok i jest.