Aniu wspaniałe masz storczyki. Też je uwielbiam, zwłaszcza białe. A anturium to już w ogóle cudo. Wracając do tematu funkii... jakbyś chciała odsprzedać nadwyżki to ja się pierwsza ustawiam w kolejce proszę o mnie pamiętać.
Moje funkie już mają kilka lat.To i ładnie już wyglądają. Najladniejsze są w 3 i 4 roku po posadzeniu i potem już cały czas.Także jeszcze trochę i twoje będą piękne
Dzisiaj mam refleksyjny dzień. Dziś mam 30 rocznicę ślubu. Kurcze więcej w małżeństwie przeżyłam już jako wolna dziewczyna.Młodo wyszłam za mąż ( nie musialam.Chcialam )Ale kiedyś to było normalne.Ech...kiedy to zlecialo.Ja ciągle czuję się Młodo
Ja też uwielbiam storczyki.Już mam ich też sporo w domu.Biały jeden ale mam
Też wracając do funki... bardzo cię proszę, przypomnij mi się w połowie kwietnia.Wcześniej już do mnie tez się zgłaszają osoby i gdy ogłaszam już sprzedaż to w ciągu tygodnia rozchodzi się wszystko.Czyli wszystkie nadwyżki, jaki mam możliwe. Tj.jak ostatnio ponad 100 sztuk np.
Ja zapisałam cię w kalendarzu,,,ale wiesz, potem to już aktywność jest na tym wątku sprzedażowym.