no tak, ja to mam tylko 1 odmianę - Christmas Tree, ale za to kilkanaście sztuk i u niej rosną te pąki na łodyżkach
i teraz dodatkowo mam 1 sztukę White Feather
chyba wszystkie roślinki my lubimy, prawda??
Hosty ja bardzo lubię.I już muszą mi wystarczyć te co mam , bo więcej na nie nie mam miejsca
ale oprócz host mam duuużo innych roślinek
Bodziszki zaczynają
Dzięki za nazwę oregano.całkiem możliwe.Dzięki wielkie
A widzisz, hosty mnie urzekły chyba 7 lat temu.Dostałam odpis podatkowy i od razu większa ilość kupiłam.Normalny bzik.chociaż w szkółkach kupowałam,To też sa pomyłki,A ze 2 czy 3 mi padło,były zbyt małe , albo nie wiem Co
Brunnera zdecydowanie do cienia.w upały, moją( jest na wschodniej stronie)deko liście podpala
i czosnki
Narcyz actaea jak widać jeszcze kwitnie,ale już chyba zmierza ku końcowi.One znacznie później kwitną
Zdjęcie jest z wczorajszego popołudnia.także świeże wstawiałam
Moja córcia właśnie zadzwoniła. Zdarła ustny angielski - ostami egzamin maturalny 39 punków na 40!!!!!
Dzięki Bogu I osobom nas wspierającym
Teraz tylko czekanie na wyniki pisemnych .
kwitnie macierzanka- uwielbiam jej zapach .Przechodząc obok niej specjalnie ją poruszam,aby zapach eis uwalniał i mi pachniało
Floks kanadyjski
Wszystko u mnie kwitnie z opóźnieniem, to już się przyzwyczaiłam. Nawet do tego, że narcyze właśnie u mnie kwitną takie same, jak u ciebie, więc hoć coś mam o tej samej porze roku
Zachwyciły mnie Aniu twoje hosty o kolorowych liściach. Mam tylko zielone i takie biało-zielone miniaturowe, a u ciebie aż wzdycham
Gratulacje dla córki
Też zaczęłam kolekcjonować hosty Bardzo mi się podobają
Nie pochwaliłaś się jakie jarzmianki kupiłaś... Przybiegłam zobaczyć
Kupiłam w sobotę "Princese Strudza", "Washfield"i "Madleine"
To ulga wielka Pewnie pisemne też dobrze poszły
Ania jak będziesz miała chwilę to spojrzysz na hosty u mnie na stronie 409?
Może uda Ci się je zidentyfikować?
Cmok