Fajne wrażenia za Tobą. Super Bardzo żałuję, że nie mogłam dotrzeć - pierwszy raz od kilku lat. Mam nadzieję, że w przyszłym roku już nie będzie przeszkód
Muszę poszukać, gdzie kupiłam moje ciemierniki. Cena była fajna, a sadzonki bardzo duże, tak że od razu podzieliłam na pół. Jesienią posadziłam i obecnie kwitną. Wiem, że szkółka miała inne odmiany.
Co do dekoracji, to są fajne ciekawe, dobrze że zdjęcia pokazujesz, bo można coś nowego zobaczyć
Aniu, Radku nie ma u was dni, kiedy to wystawiają ludzie zbyteczne rzeczy przed dom tzw. wielkie gabaryty? Ja tak dorwałam stare drewniane drzwi, które sobie przerobię na lustro ( zależało mi na drewnianej grubej ramie ) Mąż też sobie wybrał podwójne drewniane drzwi śliczne. Ludzie czasem takie cuda wywalają.
Tak powiekrzylismy ogród tak. Pracy ogrom.wszystko stoi w miejscu.
To co do tej pory zrobiliśmy to może 10% tego co jeszcze przed nami.
Przed synem jeszcze długa rehabilitacja ..Martwię się no chciałabym aby to wsxystko szło to jemu w końcu ku dobremu.
O tak bardzo ciekawa i intrygujaca była ta suknia z kwiatów; )
Hak nie być zadowolonym. Człowiek na kilka dni wyjechał,oderwal się .2 dni poogladal piękne dekoracje,rośliny . Zakupy roślin które zawsze cieszą.
I kilka dekoracji małych kupiłam.
W tamtą stronę mialam średnio napakowana walizkę tylko.
W tą mam walizkę upchana do granic wytrzymałości. I małą torbę jeszcze. ALe wszystko zabrane.