Zajrzałam do ciebie,Jeszcze nie wsystko przeczytałam.Ale jutro napiszę. ciekawą masz historię i duuzo pracujecie.Jak my na początku.
Duży masz areał działki.Tego deko ci zazdroszczę . dużo możliwości i dużo roślin się zmieści
To już nieźle rok kupowania i 8 clemków
A hosty to twardzielki polecam.U mnie nie wszędzie a raczej mało cienia jest
BODZISZEK WHITE NESS
śliczne zdjecia, a te serduszkowate fioletowe małe kwiatuszki urocze
ja mam ok 20 m cienia tzn rano trochę słońca jednej strony i popołudiu trochę z drugiej
nic tam nie chce rosnąć a wydaje mi się że hosty dałyby radę bo przecież lubią cień
muszę okopać pas rabatowy i usunąć trawę i pomyśleć ile tych host mi będzie potrzeba
ceny mnie trochę powalają ale nie trzeba mieć wszystkiego od razu (chciaż by się chciało)
Dczytałam że dzieliłaś się hostami - gdybyś kiedy odsprzedawała to ja bardzo chętna jestem
Masz idealne miejsce dla host.Sporo cienia.Czyli zakładasz hostowisko??
WTak w tamtym roku i w tym , dużo podzieliłam je . Sprzedałam (ciut dałam)100 hostTakże juz w różnych miejscach Polski moje hosty już są
W tym roku już nie.Ja też chcę mieć ładnie.Na drugi rok.Tak,znowu na pewno odsprzedam sporo.
Ja chyba przez 3 czy 4 lata je skupywałam do siebie w różnych miejscach.Ale sporo pomyłek miałam.A nie które małe padły I były zaraz następne
Żurawka Delta Dawn i zielona - Green Spice
Hosta "Stiletto
Hosta Blue Mouse Ears - taki maluszek