Gosiu, dziękuję bardzo.
Moje szafirki takie normalne kwitną w większej ilości.Ostatnio je zbieram i przesadzam w jedno miejsce,W całości i większej ilości piękniej wyglądają.
Cieszę się ,że ten pełny tak ładnie rośnie.Z tego co pamiętam w ubiegłym roku on bardzo długo kwitł i ciekawie się zmieniał.Kupiłam go w Lidlu.Jak trafie na jesieni, to jeszcze go dokupię.
Potem zrobię przegląd i zdjęcia host.I wstawię je .Coraz więcej ich jest widocznych.ale nie wszystkie jeszcze..
Ale ogród jest pełen rożnych roślin i przez to rożnych radości
Ale kosmiczne, te pełne szafirki a kratka wybielona faktycznie lepiej ja swoje rowerki przemaluję, bo giną.
Kolorowo, kwieciście Aniu, a w nowym miejscu coś też robicie??
Szfirki, bardzo ciekawe, to fakt.
Tak i kratka pomalowana.I będą jeszcze inne ozdoby.Ale czasu na malowanie brak.
Rower też mam w planach pomalować.
Nie, na nowym miejscu nic.
Mam jakąś roślinkę. Ale co to jest nie mam zielonego pojęcia.a może jakiś chwast hoduje ???
powojnik Maidwell Hall
Ale roślinki szaleją ,nie wiadomo czym bardziej się zachwycać.
Aniu te twoje pełne szafirki będą takie jak moje(str.59) ,czyli czy moje były jak twoje?bo ja kupiłam je już mocno rozkwitnięte i nie wiem jak wyglądały wcześniej czy też tak betonowo
Oj niby trochę dni urlopowych było,Ale człowiek wszędzie zagląda, ogarnia.ale samemu to ciężko.
Mąz zapracowany.Syn z kontuzją nogi,,,i dziubam sobie tak pomału.Ale i tak sporo zrobiłam.
Nawet cześć ogórków posiałam.
Teraz jest duuze bogactwo roślin, bo i tulipanów jest sporo jeszcze.
Ale zaraz przekwitną.To hosty już będą piękniejsze.
Także dalej bogato będzie.
Szafirek pełny piękne.Inny.Fajnie,że go kupiłaś.Możesz obserwować jego rozkwit,Taki inny, oryginalny.
wiesz,że ja tak właśnie lubię najbardziej, kolorowo i sporo wszędzie roślin
Ciągle się upraszam o twój nowy watek.
Tyle roślin kupiłaś.Już jest co oglądać
Pozdrawiam bardzo serdecznie