Tyle się zastanawiałam o jakiego hibiskusa pytałam u Ciebie no i już wiem,że to nie ja tylko wiola , piękne zdjęcia z waszką u mnie takiej nie ma w ogóle nie wiem jak Wy robicie te wszystkie zdjęcia owadom ja podejdę bliżej i od razu odlatują chyba mnie nie lubią
A to narozrabiałam.
Zamiast Wiolę poinformować to tobie informacje wieść o hibiskusie zaniosłam.Upss, sory, Paulinko
Ważka nawet lubi pozować do zdjęcia.Nie taka płochliwa.
Ale motylki , pszczółki,ćmy to już bardziej.
Ale też uda się czasami coś pstryknąć
Aniu, dzięki za podanie linka do ogrodowych "rdzewiaczków". Wczoraj pobuszowałam tam trochę i zamówiłam dwie rybki. W przyszłym roku będą sobie pływać w łanie stipy (jeśli mi przezimują wszystkie siewki).
Witaj Basiu.
Nie mam za co.Wiem, które to rybki.
Fajne będą wyglądać z delimitacyjnymi trawami .
Ja mam jedną maluteńką siekę stipy.
I sama nie wiem, czy ona przeżyje, czy nie.
Ćmy tak, tak są i urodziwe.
Hortensja wiechowata Magical Fire
Aniu, dzięki za info o hibiskusie. Ta niedźwiedziówka jest śliczna, strasznie mnie kręci robienie zdjęć wszystkim bzykom, ale tylko jak tylko wezmę aparat to odlatują! U mnie w petuniach często pojawia się fruczak gołąbek. Jest cudny, ale nie chce sobie zrobić zdjęcia.
Piękny ogród o zachodzie słońca. Fiona jaka dumna siedzi na włościach .Aniu pytaj Sławka kiedy zajedzie po trawska ,a może ktoś będzie jechał.Nie chcę ich przesadzać bo są ładne i nie będą chorować .Chciałabym posypać już korą ale dopóki ich nie wykopię to nie chcę ?????
Twoje Kisess są ładne a u mnie z 4szt to jedna zginęła a 2 stoją w miejscu .Jedna poszła w górę i jest ładna??????/