będę malowała Joluś, bo już mam pomalowaną drewutnię i skrzynki i jakbym zostawiła to takie surowe to chyba by było za dużo kolorów?! a ten brąz jest w rzeczywistości jakis delikatniejszy niż na tym zdjęciu
Beata, świetna architektura ogrodowa Ci się szykuje! A to bardzo ważny element w ogrodzie Tzn. oczywiście sama się nie robi, tylko ciężką pracą Waszych rąk! A to bardzo cenne
Ja dziś chodziłam po domu jak tygrys w klatce, patrząc przez okno jak leje.
Mam nadzieję, że nic nie zdąży zgnic od nadmiaru wody
Buziaki dla Was!
serio Marta?!?!?! jakaś niewiara ogrodowa mnie wzieła robie robie i jakoś tak jakby niewiele widać
W wolnych chwilach maluje, i maluje, i maluje deski, dzis pomalowałam konstrukcję choć ciut (bo tyle chłopaki pozwolili tz. krótko spali) na wieczór zostają mi do pomalowania deseczki na dach ... teraz pewnie cały ich plac zabaw postawiłabym gdzie indziej zrobiła inaczej no ale chyba mąż by padł trupem jakbym powiedziała to głośno więc kombinuję ile mogę żeby choć ciut podciągnąć
To aż tak u Was padało?! U mnie bardzo nie ale wiało strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to wczoraj, przewidłowane czeka na grabienie, wyrównanie, walcowanie, położenie włókniny i zasypanie jakimś ozdobnym otoczakiem (czymś po czym da się chodzić boso), a ścianka dalej nie skończona .... ehhhh
a to dzisiaj: