Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

wrobelki 20:58, 07 lis 2016

To jak wyjdzie to w przyszłym roku drugie tyle dodam bo ja sadziłam co 15-20 oj oj jak ja lubię gąszcz tulipanów a jak sadziłam to mi moi mówili po co aż tyle to się w przyszłym roku zdziwią jak zacznę dosadzać
Jana 21:01, 07 lis 2016

ja sadziłam w zeszłym roku jak popadnie ale nie tak gęsto, w tym roku postanowiłam dosadzić i co ?dwa razy kopnęłam w jakieś miejsce i zniszczyłam cebule, teraz będę robić jak Ty
beata_m 22:13, 07 lis 2016

wrobelki napisał(a)
To jak wyjdzie to w przyszłym roku drugie tyle dodam bo ja sadziłam co 15-20 oj oj jak ja lubię gąszcz tulipanów a jak sadziłam to mi moi mówili po co aż tyle to się w przyszłym roku zdziwią jak zacznę dosadzać

Wróbelku jak tak zrobiłam poprzedniej wiosny i był efekt ale nie taki wow!! Więc je wykopałam latem i wsadziłam inaczej w inne miejsce zobaczymy czy cebule dwuletnie dadza rade Wykopałam je bo właśnie bałam sie dosadzać, że zniszczę i postanowiłam je całkowicie przenieść w nowe miejsce
beata_m 22:14, 07 lis 2016

Jana napisał(a)
ja sadziłam w zeszłym roku jak popadnie ale nie tak gęsto, w tym roku postanowiłam dosadzić i co ?dwa razy kopnęłam w jakieś miejsce i zniszczyłam cebule, teraz będę robić jak Ty

Dokładnie, łatwo zniszczyć. Ja jak teraz domawiałam cebulki, to to co wsadziłam wykałaczkami do szaszłyków znaczyłam dzięki temu nie uszkodziłam chyba nic
anulajda 06:49, 09 lis 2016

beata_m napisał(a)

Witaj Beatko piękne masz te Vanilki i cudnie Ci się wybarwiły,
Przyznam się że nie dam rady wszystkiego przeczytać wstecz ale to co widziałam obrazkowo to mi się bardzo podoba a to co będzie to dopiero.
Będę Cię podglądać,oj będę....
beata_m 11:21, 09 lis 2016

anulajda napisał(a)

Witaj Beatko piękne masz te Vanilki i cudnie Ci się wybarwiły,
Przyznam się że nie dam rady wszystkiego przeczytać wstecz ale to co widziałam obrazkowo to mi się bardzo podoba a to co będzie to dopiero.
Będę Cię podglądać,oj będę....

Hej Aniu z hortensji jestem mega dumna tylko całe podwiązane są bo nie dały rady burzom dziękuję za komplementy. Zapraszam Ja właśnie niedawno skończyłam Twój wątek
beata_m 18:58, 10 lis 2016

moja hortensjowa jesienią

Kacha123 19:17, 10 lis 2016

Beatko, piękna ta rabata hortensjowa. A pnie brzóz sąsiada fajnie grają z soczystą zielenią cisów.
Dominika11 19:19, 10 lis 2016

pięknie wygląda
anulajda 20:26, 10 lis 2016

beata_m napisał(a)
jedną rabatkę obsadzała na trzy etapy
etap I (środek czosnki purple sensation) po lewo tulipan orange

etap II (do czosnków dosadzony tulipan queen of the night) i III po prawej tulipan orange

Fajne połączenie Queen z Orange,ja w tym roku połączyłam Ronaldo też ciemny z orange