Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 20:48, 10 lis 2016

Kacha123 napisał(a)
Beatko, piękna ta rabata hortensjowa. A pnie brzóz sąsiada fajnie grają z soczystą zielenią cisów.

dziękuję Kasieńka a ja czytałam własnie przed chwilą o oczekiwaniu na schody i o spiskach z Asią nawigatorka hihih pozdrawiam ciepło
beata_m 20:49, 10 lis 2016

Dominika11 napisał(a)
pięknie wygląda

Dzięki Dominika ja tu nad jesienią dumam a gdzie indziej już ozdoby świąteczne
beata_m 20:51, 10 lis 2016

anulajda napisał(a)

Fajne połączenie Queen z Orange,ja w tym roku połączyłam Ronaldo też ciemny z orange

O widzisz Ania, Ronaldo ma piękny kolor! Ja zdecydowałam się na Queen bo są wyższe od Orange. Ale myślę, że takie mocniejsze w kolorze jak Ronaldo dadzą dużo lepszy efekt będziemy wiosną wypatrywać co to z tych naszych pomysłów wyszło
anbu 07:47, 11 lis 2016

beata_m napisał(a)
hmmmm posadziłam, tak poszalałam, że starczyło ledow na połowę ... dalej jestem słaba w planowaniu
domówiłam, więc w tym tygodniu jeszcze będę walczyć. W środku (wytyczonym przez patyki) dosadzę queen of the noght, i posadziłam tam czosnki purple sensation. Na zewnątrz tulipan orange czesc posadzona reszte bede sadzic jak przyjdzie.

Ktoś tu nie próżnował
Beatko może wpadniesz do mnie i członki posadzisz a ja Cię ugoszczę jak talala Lenia mam okrutnego, chyba jesień tak na mnie działa

A hortensjowa Twoja jak zwykle mnie zachwyca i cisy jak żołnierze stoją Super jest
beata_m 16:34, 11 lis 2016

anbu napisał(a)

Ktoś tu nie próżnował
Beatko może wpadniesz do mnie i członki posadzisz a ja Cię ugoszczę jak talala Lenia mam okrutnego, chyba jesień tak na mnie działa

A hortensjowa Twoja jak zwykle mnie zachwyca i cisy jak żołnierze stoją Super jest

hihih Ania z wielką chęcią ale wiesz co ja naprawdę miałam tych tulipanów 150szt sadziłam na trzy etapy czyli trzy dni ... toż to ja bym tydzień musiała u Ciebie siedzieć mogłabyś mieć mnie dość i co by wtedy było?!?!?!?

Efffa 17:12, 11 lis 2016

beata_m napisał(a)

Hej Aniu z hortensji jestem mega dumna

tez bym była dumna z takich hortensji
beata_m 17:59, 11 lis 2016

Efffa napisał(a)

tez bym była dumna z takich hortensji

dziekuję Ewelinko ależ awatarek ... powiedz, czy to Ty na zdjęciach???
Efffa 18:17, 11 lis 2016

hahahah, no ja
edit: na zdjęciach ? tylko na avatarze jest zdjęcie,wkleiłam coś o czym nie wiem?
beata_m 20:55, 11 lis 2016

Efffa napisał(a)
hahahah, no ja
edit: na zdjęciach ? tylko na avatarze jest zdjęcie,wkleiłam coś o czym nie wiem?

hihih na zdjęciu rzecz jasna no piękne zdjęcie Twe Ewelinko
malkul 18:04, 12 lis 2016

Efffa napisał(a)
hahahah, no ja

ja myślę żo ona własnym oczom nei może uwierzyc ześ ty taka piekna. Ale musze tu zdradzić prawdę: Nasza Effa właśnei tak ładna lalunia jak z obrazka