Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

malkul 18:05, 12 lis 2016

i pytam jak można tak precyzyjnie rozplanowac sadzenie tulipanów?!!!
Efffa 18:14, 12 lis 2016

malkul napisał(a)

ja myślę żo ona własnym oczom nei może uwierzyc ześ ty taka piekna. Ale musze tu zdradzić prawdę: Nasza Effa właśnei tak ładna lalunia jak z obrazka

hahahah, taaaaa, to by nasza Malkulka jak nam robili zdjecie nie schowałaby się za mną, tylko dzielnie ze mną pozowała.
beata_m 20:11, 12 lis 2016

malkul napisał(a)

ja myślę żo ona własnym oczom nei może uwierzyc ześ ty taka piekna. Ale musze tu zdradzić prawdę: Nasza Effa właśnei tak ładna lalunia jak z obrazka

Gosia zgadza się .... ja myślała, że to jakiś obrazek z pocztówki normalnie modelka, miss polonia
beata_m 20:12, 12 lis 2016

malkul napisał(a)
i pytam jak można tak precyzyjnie rozplanowac sadzenie tulipanów?!!!

Gosia Ty to się śmiej, przecież mi brakło tulipanów i kupowałam na drugą ture .... wiec do precyzyji to mi bardzo daleko w dodatku czas taki, że musiał się człowiek w drzemkę malucha wyrobić ...
beata_m 20:13, 12 lis 2016

Efffa napisał(a)

hahahah, taaaaa, to by nasza Malkulka jak nam robili zdjecie nie schowałaby się za mną, tylko dzielnie ze mną pozowała.

Ewelinka to znaczy, że Gosia też taką fotkę ma!!! To matko gdzie ja byłam jak takie robili ... ale jak to mówią z pustego i Salomon nie naleje dlatego u mnie chyba na stopach mus poprzestać
Efffa 20:20, 12 lis 2016

beata_m napisał(a)

Ewelinka to znaczy, że Gosia też taką fotkę ma!!! To matko gdzie ja byłam jak takie robili ... ale jak to mówią z pustego i Salomon nie naleje dlatego u mnie chyba na stopach mus poprzestać

Dziołszki jak mi teak fajnie będziecie pisać to zaczne sobie myśleć i nosić głowę wysoko.
Nie, Gosia na avatarze za mną nie stoi, mamy inne zdjecie ze spotkania z Ogrodowiska, stanęła za mną i tylko nogi jej było widać.
Efffa 20:26, 12 lis 2016

beata_m napisał(a)

ale jak to mówią z pustego i Salomon nie naleje dlatego u mnie chyba na stopach mus poprzestać

No co Ty, pewnie przesadzasz,
beata_m 21:02, 12 lis 2016

Efffa napisał(a)

Dziołszki jak mi teak fajnie będziecie pisać to zaczne sobie myśleć i nosić głowę wysoko.
Nie, Gosia na avatarze za mną nie stoi, mamy inne zdjecie ze spotkania z Ogrodowiska, stanęła za mną i tylko nogi jej było widać.

hihih a pewnie, a czemu nie my kobiety musimy sobie słodzic od czasu do czasu aaaaaaaaaaaaaa teraz juz rozumiem
beata_m 21:02, 12 lis 2016

Efffa napisał(a)

No co Ty, pewnie przesadzasz,

jak to baba
anulajda 10:46, 13 lis 2016

beata_m napisał(a)

O widzisz Ania, Ronaldo ma piękny kolor! Ja zdecydowałam się na Queen bo są wyższe od Orange. Ale myślę, że takie mocniejsze w kolorze jak Ronaldo dadzą dużo lepszy efekt będziemy wiosną wypatrywać co to z tych naszych pomysłów wyszło

Queeny u mnie późno kwitną zobaczymy jak Ronaldo da sobie z tym radę