To ja po Angeli będę molestować o mebelki, bo mnie sie bardzo podobają , czy one spawane są? Bo mój chce skręcać na jakieś śrubki, i nie wiem co on zdecyduje.
eee z moimi dziećmi to nigdy nic nie widomo starszego po raz tysięczny proszę żeby nie chodził po donicy .. dopiero zakaz używania roweru przyniósł efekt, choć dziś jakimś cudem zaparkował na donicy i mam piękny bieżnik opon odbity grrrrrrrrrrrrrrr
ale chyba jednak będzie szkło
Ojjj Oluś to chyba nie specjalnie dobrze zrobiłam ciemiernikom, to jest od wschodu, czyli cień mają dopiero od 14.00 ciemierniki powinny być białe .. od mamy brałam wielkie kępy i dzieliłam ... choć ponoć tego nie lubią, a koło ciemierników mam zwykłą stipę ale raczej na przyszły rok będe zmianiać
powinny być białe jak zwykle darowizna od mamy Kasia ja się tych mebelków doczekać już nie mogę!!!!!!!!!! A idzie jak krew z nosa grrrr mąż znowu na delegacji to w tym tyg prace nic a nic do przodu się nie posuną buuuu
hej Edytko hihih powiem Ci, że początek wątku to straszne zamieszanie dopiero się kształtowałam a wiesz ile ja już razy gościłam u Ciebie ... duuużo ale chciałam sobie tak prześledzić całośc ale nigdy mi czasu nie starczyło więc obiecuję nadrobić. Widziałam Wasze mebelki ... fajny pomysł z tą płytą osb, mamy plan przyspawać cewoniczki w mierę gęsto ... ale jak się nie sprawdzi to juz mam pomysł od Ciebie Ciemierniki w donicy powinny być białe i są towarzystwem dla stipy
hihi katuj tratuj ja opowiem wszystki Ci jak bratu
Angela jak tylko nam się uda doczekać eketu finalnego - i jeszcze wyjdzie on w miarę zadowalająco nie ma sprawy polecam się
Gosiu na razie są heftnięte (małą spawarkę męża garażową), ale w sb mają być wyspawane na cacy ponoć migomatem?! czy jakoś tak, potem pojadą do ocynku i malwoania proszkowego ... nie wiem czy nie Anulajda miała skręcane ale nie jestem na 100% pewna