Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 06:25, 14 cze 2017

babka napisał(a)
Beciu masz piękne zdrowe czoszki i baronki a i warzywniak bogaty, Ty to potrafisz Pokazuj więcej, częściej !
Z blatem masz zagwozdkę. Ja zawsze jestem za estetyką dlatego zdecydowałabym się na szkło ale potem okazuje się, że powinnam sugerować się praktycznymi względami i żałuję pierwotnej decyzji
Ale tak już ze mną jest, ciągłe dylematy i rozterki

Oluś dziękuję w imieniu czosnków i barona długo się zbierał ale nareszcie wystartował w swoim stylu uuu mnie na razie tylko takie ladne widoki miejscowo duuuzo jeszcze jest do dopracowania ale pomimo tego wszystko cieszy a to najwazniejsze
no kurcze ze stolikiem chyba w stronę szkła się skłaniamy ... ale na razie jeszcze z obawami dalej
beata_m 06:26, 14 cze 2017

wrobelki napisał(a)
Dawno u Ciebie nie byłam, ale nadrobiłam wszystko pięknie u Ciebie podziwiam Was za te meble i donicę żeby tak mój eM takie cuda w ogrodzie robił ale nie marudzę przynajmniej przy koszeniu pomaga i do szkółek jeździ bez narzekania

hej Wróbelko a pewnie, że nie ma co marudzić wiesz jak to mówią zawsze może być lepiej ale i gorzej też ściskam Cię mocno i ide zerknąć co Ty działasz?
kasja83 22:09, 14 cze 2017

Ale widoczki!!! pięknie Ci wszystko rośnie
beata_m 18:59, 18 cze 2017

kasja83 napisał(a)
Ale widoczki!!! pięknie Ci wszystko rośnie

dzięki Kasiu a wiesz jak chwasty rosną!!! one to chyba najszybciej ze wszystkiego
beata_m 19:27, 18 cze 2017

moja donica dostała ciemnierniki nie jestem przekonana w 100% czy to dobre posunięcie ale testuje

i mebelki ... pomalutku pomalutku do przodu do sierpnia powinno się udać choć wiadomo, że ja chciałabym już

lutroja 22:26, 18 cze 2017

ja też mam szkło na stoliku i dzieci faktycznie mało mają z nim do czynienia, chyba że rzucałyby kamieniami hehehe
babka 01:24, 19 cze 2017

A mnie się podoba obsadzenie donicy, ciemierniki ładne liście mają. Nie wiem jak długo takie ładne się utrzymują ale moje cały czas idealnne i jeszcze kfiatuchy trzymają. Zieleń i biel - bardzo ładnie A co to za trawka tam jeszcze rośnie? Przypomnij jaka tam wystawa nasłonecznienia? Jeśli ciemierniki to chyba cień prawda? a jeśli cień to może hakone byś dała ?

Mebelki wyglądają obiecująco
kasja83 07:26, 19 cze 2017

Mebelki Ci powiem...fotki wyglądają bardzo obiecująco. A ciemierniki to jakie sobie sprawiłaś?
lindsay80 10:27, 19 cze 2017

Cześć Beata, fajny ogród tworzysz i wątek jeszcze nie taki opasły, to jest szansa, że bliżej się zapoznam.

Mebelki mnie sprowadziły, widok znajomy bo w ubiegłym roku też takie robiliśmy.
Masz już opatentowane jak pianki będą osadzone, żeby się nie zapadały, bo to u nas okazało się problematyczne.
Trochę pomysłów mieliśmy, żeby to zniwelować, aż ostatecznie eM płyty osb poprzykręcał i wreszcie jest dobrze.

Jakie ciemierniki posadziłaś w donicy i co to za trawki z nimi?

AngelikaX 14:44, 20 cze 2017

Idę do Ciebie z myślą co tam w donicach masz... i proszę foty są

Mebelki całkiem, całkiem. nie mogę się doczekać efektu finalnego Będę Cię molestować w przyszłym roku o szczególy