Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 11:37, 30 sty 2015

zgadza się Michale, to zajęcie uczy pokory i cierpliwości miło, że wpadłeś
lojalna_ 16:45, 30 sty 2015

Tobie to dobrze wszystko Ci juz posadzili u mnie nic nie chca sadzic ......sama musze.......
szemusia 17:11, 30 sty 2015

Faktycznie, super masz z tymi sąsiadami. Wiesz Kobieto ile ty masz dodatkowego miejsca na nowe rośliny? Każdy szpaler zielonego tła około metra zajmuje. Ile tu zmieścisz innego dobra...
szemusia 17:12, 30 sty 2015

Hortensje będą pięknie wyglądać na tle zielonych tuj...
beata_m 21:28, 30 sty 2015

Dziewczyny no muszę przyznać, że się cieszę, że sąsiedzi zrobili żywopłoty za mnie ... bo bym się zapłakała ja chyba nie lubię żywopłotów ... ekraniki lubię.
Jak tak się po O szwędam to wiecie co, chyba u mnie formalnie nie będzie...muszę przyznać. Chyba chciałabym za parę lat taki jednak efekt u siebie jak u Ani (pozwolę sobie link wkleić)

https://www.ogrodowisko.pl/watek/4156-wizytowka-any-ogrod-maly-czyli-wygrana-walka-z-ugorem

beata_m 22:16, 30 sty 2015

a ino kolory: biały, różowy i fioletowy
Edit 17:04, 31 sty 2015

beata_m napisał(a)
a żywopłoty sąsiadów wykorzystam jako krajobraz zapożyczony i po tamtych stronach już żywopłotów sadzić nie będę chyba, że jakieś ekraniki czy jakoś tak

Super, że masz już żywopłoty za ogrodzeniem, możesz przed nimi z roślinkami poszaleć, nawet tam gdzie masz mniej miejsca to dasz roślinki zamiast szpaleru tujek. Będzie kolorowo i ciekawie. Super!!!
Magda_ 19:31, 31 sty 2015

Kurcze dziewczyny dobrze piszą, że masz spoko z tymi gotowymi żywopłotami Są już duże i fajne
wojtas2101 13:32, 01 lut 2015

beata_m napisał(a)
no racja Kasia, zapomniałam, że ciemny wyszczupla

no więc poszalałam

Witaj
Zdolny twój M, ja bym nie potrafił nie mam nawet narzędzi. Czy będziesz je ocieplać styropianem. Pozdrawiam
beata_m 20:26, 01 lut 2015

Edit napisał(a)

Super, że masz już żywopłoty za ogrodzeniem, możesz przed nimi z roślinkami poszaleć, nawet tam gdzie masz mniej miejsca to dasz roślinki zamiast szpaleru tujek. Będzie kolorowo i ciekawie. Super!!!

Hej Edytko, dziękuję za wizytę Mam wielką nadzieję, że będzie jak piszesz pod tujami będą hortensje w roli głównej i miskanty a pod świerkami ... jeszcze myślę