znaczy się będę wybierać gruz ... em ma zapalenie tchawicy więc pewnie poczekam aż się wygrzebie ... sama chyba nie mam szans bo pasuje mi na co najmniej pół metra wybrać ... i jeszcze uważać na krawężniki od chodnika drzewa już czekają i rozplenica czeka ... wszystko czeka
Pokazywalam ze 3 lata temu ogrodzenie po liftingu ale na rowie wtedy rosly chwaściory
Przy podmorowce raz w sezonie ciacham bo wlazi pionowo ale czesc przechodzi do ogrodu i wcale jej nie bronie bo za swierkami mam sporo miejsca to niech sie panoszy
Beatko, mam dwie odmiany niskich rozplenic. Little Bunny są ciut większe od Little Boy. Bunny mam w donicach i jak dla mnie są idealne Dorastają do 50 cm i leciutko się przewieszają. Little Boy jest trochę niższy i bardziej sterczący.
dzięki Polinko za rady i w sprawie rozplenic i cisów. W tym roku już pewnie nie będę przy donicy nic zmieniać ale w przyszłym koniecznie. Żywopłot będzie na bank ... ciś wydaje mi się bardziej bezproblemowy to na pewno i coraz bardziej ku rozplenicom mnie bierze. Mam w tym roku też little bunny ale jeszcze malutka także nie do końca wiedziałam jak się zachowa, ale mała przewieszająca się byłaby właśnie idealna