Też Ci jeden został??? Krzysiu dobrze dzielił On się rozliczał i gratiski załatwiał, jakaś naleweczka się Krzysiowi należy. Ode mnie ma malinkową obiecaną
Grzesiu już nóżkami przebiera żeby warzywka siać, mus się sprężyć, dlatego Ci o tych turzycach mówiłam, nie przejmuj się nimi!
Stipa bardzo ładnie z buksikami wygląda. Ja też miałam zamiar stipę pod pagodą z kulkami posadzić, ale mnie powstrzymało to, że praktycznie jednoroczne. Zwykle nie zimują. Ale Ty masz rękę do siania, najwyżej co roku będziesz sobie nowe sadzić.
Aleś zawalił sprawę Sebuś! Małgosia mi wczoraj mówiła...
Trochę buksików już u mnie rośnie, koniec na tym. Chyba już w ciągu jednego dnia nie dam rady pociachać, kręgosłup pewnie nie pozwoli
Kasiu ja tak z doskoku do kompa. Cały czas coś.... Posadzone buksy to ideał ....w dodatku piękne kulki - ładnie pomyślane, ja moich jeszcze nie cięłam.....dziś u mnie tak wiało, że bałam się coby łba nie urwało
Uciekam do innych choć na minutkę....raz jeszcze buziam
Juleczko, przecież rozumiem wszystko, cieszę się jak jesteś Nawet z doskoku
Może Ci się jakoś złoży i jeszcze te buksiki sama zobaczysz...
Kulki już takie były praktycznie, staraliśmy się wybrać takie najbardziej kulki przypominające. Tylko trochę te najbardziej wystające gałązki przycięłam, nie mogłam spokojnie na nie patrzeć
Kasiu dziękuje ogromnie również Wam za buksiki, mnóstwo radości mi dały
Przy wykuszu posadziłbym Hakone tak jak piszesz i jeżeli nie ma tam słońca przez cały dzień to polecam odmianę Aureola, u mnie pięknie wyglądały przy bukszpanach i ładnie się rozrosły od zeszłego roku.
Kasiu, bukszpany super, a te przy wykuszu to juz w ogóle pierwsza klasa. No i te Umberki sliczne . Jesli możesz to napisz mi prosze jak wysoko szczepione i jaka cena. Ja co prawda dopiero w przyszlym roku mam plany na umberki , ale juz sie rozgladam .
Kasia wygooglałam sobie tą magnolię - jest cudna! Chyba sie skusze na zakup. O piwonii napiszę tylko -WOW! Jest taka jak lubię! Chyba nie pisałaś jej nazwy? Czy przeoczyłam?