Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Monia81 08:27, 23 paź 2017

Kindzia napisał(a)

Już wszystko wraca do normy.
Dzięki Ewcia, to rezultat Twojego priva Mam zapas na wiosnę

Kasiu a ja Tobie za priva dziękuję, ja też zapas zrobiłam 80 worków kupionych czeka na wiosnę buziol
danuta_szwajcer 09:30, 23 paź 2017

Ale masz zapasy Z wiosna będzie co robic a póki co niezbyt ciekawie za oknem... znam juz nazwy róż Pozdrawiam
Ewa777 10:14, 23 paź 2017

Cieszę się, że zakupy udane
Same dobre u Ciebie wieści - babcia zdrowieje i nie mieszka już sama Super. Bardzo ciężko namówić starszych ludzi na przeprowadzkę.
Wnusia do schrupania i Twoja, i Kasi
Zwierzątka blisko podchodzą - można je obserwować To ciekawe dla dorosłych, a już nie wspomnę jak dzieci cieszą się na takie widoki
Moje jeżówki też nie przeżyły tej zimy i musiałam kupić kolejne w tym sezonie. Mam nadzieję, że to to taki rok był niekorzystny dla jeżówek i róż, bo nie uśmiecha mi się kupować co roku nowych.
wrobelki 10:41, 23 paź 2017

Kasiu, czy mogę teraz jeszcze oberwać 'dzika' z róży czy nie robić rany na zimę? Jak mogę to bardzo proszę o namiary na korę
malgorzata_s... 11:10, 23 paź 2017

Też mam taki korowy zapas dzięki Ewie No i perfumki tyż już mam
Kindzia 12:26, 23 paź 2017

tulucy napisał(a)
Huhu to jak niektóre moje róże. Że niby już ostatni raz je przesadzam

To też niezła jesteś

Tak sobie teraz myślę...rzadko róże przesadzałam...jak na mnie Teraz rosną jak trzeba, tylko żółte kartki czerwone leośki mają, ale wtedy pewnie na aut pójdą, jak się nie opamiętają...
Zresztą moje róże zupełnie nie pogrupowane kolorystycznie, tylko wysokościami. W tym jednym miejscu mam misz-masz i ,co dziwne, pasuje mi tak Widocznie to mój wentyl bezpieczeństwa, czy co...
Kindzia 12:34, 23 paź 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Dopoki rozum sprawny u babci to wszystko ok. 92 lata to piekny wiek.

Kasiu u Ciebie rosliny wygladaja jakby pelnia lata byla.

Tyle zwierzyny zawsze tam bylo to tereny łowieckie cesarza Austrii.
Lasy rozpoczynaja sie od Wyr a koncza w Czechach.

Kasiu kiedys bylam w przepieknym palacyku w srodku puszczy pszczynskiej nie pamietam nazwy. Chyba ksiezniczka Deisy tam przebywala.
Wiec tereny gdzie masz dziale i chalupe obfituja w zwierzyne wszelkiej masci, z bogactwem pieknych terenow i zabytkow.

Już nie taki jak kiedyś, niestety...ale nie jest najgorzej

Już nie Elu, w sobotę bardzo dużo pościnałam...

Ode mnie do lasu to jednak kawałek, a przychodzą. Widocznie pod moim nosem coś dobrego dla nich rośnie i na wypas idą

Zupełnie przypadkiem kupiliśmy działkę i dom postawiliśmy w tej okolicy...dopiero sporo później zauważyłam, że również blisko do zalewu mamy...miejsce mi się spodobało i tak zostało...lubię Pszczynę Mam deficyt małych miasteczek, a to jest urokliwe.
Kindzia 12:35, 23 paź 2017

Monia81 napisał(a)

Kasiu a ja Tobie za priva dziękuję, ja też zapas zrobiłam 80 worków kupionych czeka na wiosnę buziol

80! Nieźle Ale teren masz nieporównywalnie duży do mojego
Ciekawe jak ta kora po zimie wyglądać będzie.
Kindzia 12:37, 23 paź 2017

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale masz zapasy Z wiosna będzie co robic a póki co niezbyt ciekawie za oknem... znam juz nazwy róż Pozdrawiam

Ciekawe czy mi starczy...jaka ulga z tą korą, wreszcie nie plewiłam nieustająco w tym roku

Już idę do Ciebie
Kindzia 12:42, 23 paź 2017

Ewa777 napisał(a)
Cieszę się, że zakupy udane
Same dobre u Ciebie wieści - babcia zdrowieje i nie mieszka już sama Super. Bardzo ciężko namówić starszych ludzi na przeprowadzkę.
Wnusia do schrupania i Twoja, i Kasi
Zwierzątka blisko podchodzą - można je obserwować To ciekawe dla dorosłych, a już nie wspomnę jak dzieci cieszą się na takie widoki
Moje jeżówki też nie przeżyły tej zimy i musiałam kupić kolejne w tym sezonie. Mam nadzieję, że to to taki rok był niekorzystny dla jeżówek i róż, bo nie uśmiecha mi się kupować co roku nowych.

Ewcia, jesteś nieoceniona Bardzo korzystna cena była, nawet nie wiem czy jest jeszcze taka...

Małe dzieci są rewelacyjne i tak cudownie pachną...przeważnie

W ten weekend nie widziałam żadnej sarenki, może je deszcz niedzielny odstraszył

Róże też Ci jakieś padły? U mnie wszystkie przetrwały. Teraz tylko jestem ciekawa jak tam z Giardiną będzie, bo różnych opinii się naczytałam u nas na forum.

Miejmy nadzieję, że ta zima i nadchodząca wiosna będą łaskawsze