Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

danuta_szwajcer 15:18, 13 maj 2018

No pięknie, bardzo fajne nowe nabytki i jak pasuje z tym ciurkadełkiem, to nowe? Bo nigdy nie widziałam, możesz zdradzić jak to masz zrobione< Czy kupowałaś może? Zastanawiam się u siebie by zrobić coś takiego w miejsce oczka bo tylko mam problem z jego czyszczeniem a sił brak. Róża na pergoli jak zakwitnie to dopiero będzie widok Pozdrawiam
gierczusia 17:48, 13 maj 2018

Szałwie przesadzone z cycka .. Ekran mom opluty i to solidnie ..
Śliczne te nowe ptaszki i amfora...ajjjj, będzie na bogato
Buziole gorace mam nadzieję , że kiedyś latem jakieś spotkanko wypali , bo już się za Wami wszystkimi stęskniłam
Kindzia 09:02, 14 maj 2018

eee_taam napisał(a)

dobrze rokuje

Szczepiona na 2,3 m i cięta przez 4 lata...w tym roku damy jej spokój. Dość gęsta już.
Kindzia 09:04, 14 maj 2018

Magleska napisał(a)
ślicznie
a zakupy skorupowe świetne -te ptaszki przy ciurkadełku idealnie tam pasują super

Ptaszki zawsze tam były, tyle, że już się starły...poszły tymczasem na cycusia, póki się nie zapełni. Nie jestem fanką postarzanego, zardzewiałego, wypłowiałego. Każdy inaczej ma.
Mam zamówione jeszcze dwie kulki, czekamy. Mają wypalać.
Kindzia 09:05, 14 maj 2018

yolka napisał(a)
Piękna ta róża

Pewnie Wszystkie róże piękne są
Kindzia 09:07, 14 maj 2018

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu mogą być takie małe przecież urosną ,o to będzie przy okazji spotkania, bo nie wiem kiedy będzie następne.....werbeny mogę ci przywież mam w całym ogrodzie

Wykopałam Ci wczoraj, ciekawe czy Ci się uchowają. Małe są. Zobaczymy.

Nie chcę werbeny, przynajmniej na razie.
Kindzia 09:11, 14 maj 2018

Margarete napisał(a)
Przyszłam obejrzeć przebudowę rabat. Ja też bym się cieszyła jakby mi miejsca do sadzenia przybyło. U mnie ciasno jak cholera a do tyle jeszcze piękności do posadzenia by było. Też bym dokupiła pełnię drzewiastą bo mam dwie cudne ale miejsca brak....
Ależ u ciebie ślicznie Kasiu. Kolorowo i taki porządek że łał

Przebudowa na taką skalę to tym razem nie był mój pomysł. Ja chciałam tylko kawałeczek, pasek. Cisy i 3 hortki przed nimi. A zrobił się cycuś

Ta druga drzewiasta...to brak rozsądku z mojej strony...nie bardzo mam na nią miejsce. Już za 3 lata będzie się tam kisić...nie będę się teraz tym martwić, na razie rośnie, byle powoli

Dziękuję Małgosiu Lubię porządek, M też, to się staramy
Kindzia 09:15, 14 maj 2018

danuta_szwajcer napisał(a)
No pięknie, bardzo fajne nowe nabytki i jak pasuje z tym ciurkadełkiem, to nowe? Bo nigdy nie widziałam, możesz zdradzić jak to masz zrobione< Czy kupowałaś może? Zastanawiam się u siebie by zrobić coś takiego w miejsce oczka bo tylko mam problem z jego czyszczeniem a sił brak. Róża na pergoli jak zakwitnie to dopiero będzie widok Pozdrawiam

Ciurkadełko czy nowe? Bo nie wiem o co pytasz Danuś...ale przecież byłaś, widziałaś ciurkadełko...to przewiercony kamień, pod spodem kasta budowlana (bo tania) i pompka. Tyle. Jak coś dokładniej chcesz wiedzieć, to zobacz w moim pierwszym wątku z Moich Ogrodów, na początku. Jest dokładna relacja z wykonania. Zawsze możesz zadzwonić, M Ci odpowie na wszystkie pytania.
Kindzia 09:17, 14 maj 2018

gierczusia napisał(a)
Szałwie przesadzone z cycka .. Ekran mom opluty i to solidnie ..
Śliczne te nowe ptaszki i amfora...ajjjj, będzie na bogato
Buziole gorace mam nadzieję , że kiedyś latem jakieś spotkanko wypali , bo już się za Wami wszystkimi stęskniłam

Gierczuś...nie zawsze musisz tak dosłownie i obrazowo rozumieć

Widziałaś jak Giardina wygląda po roku w gruncie??? Mówię ciągle, że ta róża nie da rady w donicy, to wielkolud!

Ogarniaj swoje hektary, przyjedziemy
Kindzia 09:19, 14 maj 2018

Mieliśmy wczoraj pryskać Umbry borem, ale najpierw wietrzysko, potem wnusia...nie dało rady. Może za tydzień pogoda pozwoli...

Ale dostałam dobrą wiadomość z rana. Moje róże zamówione pewnie dotrą w tym tygodniu