Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Bogdzia 17:16, 06 cze 2015

Super spotkanie i relacja z wykopywanie rh , Grzes wyraźnie ucieszony ze go nie bedzie , ale roczarowała mnie wielkośc bo pisałas że wielki a on do worka sie zmieścił?Mam nadzieje ze nie zapomniałas o torfie dla Edelweissa bo w dołku go nie widac.Pozdrówka.
Urszulla 20:54, 06 cze 2015

Dziury na nowe chciejstwaGrześ wymiata w nowej scenerii chyba mu ona służy
JulkAd 18:57, 07 cze 2015

To azalie trza teraz ciąć? Pozdrówka dla Was Kochani...czyżby Grzesiu się za roboty w ogrodzie wziął?....no bo, że zięć ogrodnik to fiem....Wnusia jak na drożdżach rośnie...a Twoja Córcia faktycznie jak Twój klon, sóra zdjęta z Mamusi
mirkaka 08:10, 08 cze 2015

Alchymist ogrom
Kindzia 09:42, 08 cze 2015

Rench napisał(a)
Oj Alchymist zaczyna się rozkręcać pięknie
Inne też nie ustępują w urodzie .

Reniu Alchymist się rozkręcił na maxa już Mam zdjęcia, po południu będą. Piękny jest znowu
Kindzia 09:44, 08 cze 2015

Urszulla napisał(a)
Kasiu, miłego spotkanka Wam życzęróże cudowne, przypomina mi się ogródek u rodziców gdzie też były wielkokwiatowe- uwielbiałam zawsze ciemnobordowe

Ten weekend mi obfitował w różne spotkania, wszędzie miło było

Lubisz bordowe? To sobie Barkarole zobacz. Mam dwie Kawał róży zdrowej i pięknej. Na dodatek delikatnie pachnie A jaka aksamitna jest
Kindzia 09:45, 08 cze 2015

gierczusia napisał(a)
Kaśkoooo Te Twoje róże....achhhh...piękne Cunninghams do Gośki pojedzie na wczasy ??buziole gorące i odpoczywajcie

Już dużo kwitnie Nie, nie do Gosi pojechał. Gosia ma swojego
Kindzia 09:46, 08 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Ten Alchymist jest niesamowity , cudny.

Bogdziu...to na co czekasz? Sadź!
Kindzia 09:47, 08 cze 2015

danuta_szwajcer napisał(a)

Cudny, chodzę u siebie i szukam miejsca dla niego ale on taki duży urośnie, jest piękny) Pozdrawiam i miłego spoykania

Danusiu...nie powinien aż taki duży urosnąć, może Twój mniejszy będzie Ale jak on pachnie ładnie...
Kindzia 09:52, 08 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Super spotkanie i relacja z wykopywanie rh , Grzes wyraźnie ucieszony ze go nie bedzie , ale roczarowała mnie wielkośc bo pisałas że wielki a on do worka sie zmieścił?Mam nadzieje ze nie zapomniałas o torfie dla Edelweissa bo w dołku go nie widac.Pozdrówka.

Wierz mi Bogdziu, że Grzesiowi to obojętne czy tam coś rośnie, czy nie Pomagał go wysadzić. Zależało nam żeby jak najmniej ucierpiał. To największy roduś jaki u mnie rósł Nie było tak łatwo z nim. Ja wiem, że Ty masz wprawę w przesadzaniu wielkoludów i ten CW przy Twoich to mikrus, ale dla nas był duży

Nie zapomniałam o torfie, przecież wielokrotnie czytałam Twoje rady Torf z ogrodnictwa wymieszany z moją ziemią. I jeszcze gratis Edelweiss dostał trochę hydrożelu do ziemi. Porządnie podlany. Rośnie sobie. Teraz tylko czekać aż wypuści nowe listki.