Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

popcorn 09:05, 03 cze 2015

Kindzia 09:27, 03 cze 2015

popcorn napisał(a)

A za co ta buźka?
Agania 09:52, 03 cze 2015

Alchymist, to Ci już ucieka za ogród....piękny.....weekend już nie długo, Wy też wypoczywajcie, fajnie macie jeszcze będzie spotkanko
buziak
Milka 13:20, 03 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Piękny długi weekend czerwcowy przed nami...nawet pogoda nam się zapowiada sprzyjająca
W piątek ma wielka drabina do nas dotrzeć, będzie cięcie Nigry. Po raz pierwszy, mam nadzieję, że się zacznie zagęszczać.
Trzeba by było pokrzyw na gnojówkę narwać...jakoś mam mało pracowite nastawienie Pogoda mnie rozleniwia, czy co???

Wypoczywajcie

Mam podobnie, tylko patrzę i za ślimakami biegam, ale po pracy
A jednak całkiem dobrze sobie radza powojniki, ja tez z nimi nie bardzo umiem postępować, ale jakoś żyją. Czytam, że spotkanie, ja jutro tez w gości jadę, koleżanka z forum, u której różany raj
popcorn 14:10, 03 cze 2015

pokaż te kwitnące/zaczynające róże Alchymist ogromny!!
monteverde 20:27, 03 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Zaskoczyła mnie piwonia zeszłoroczna, maleństwo, jeden kwiat i już Rok starsza ma sporo kwiatów, będzie później. Dziękuję Bogusiu

Jeden z powojników już kwitnie. Jakoś powojniki lepiej u mnie w tym roku, ale nie lubią mojej gliny

Kindziu Alchymist olbrzymi ale ja chciałam spytać o ten powojnik znasz nazwę? bo chyba mam takiego samego omyłkowo przysłany zamiast Niobe, pozdrówka
Bogdzia 22:19, 03 cze 2015

Kindzia napisał(a)

Myślę, że wolisz żeby Ci rodusie i azalie dobrze rosły, tak jak ja wolę żeby rosły róże

Ja bym chciała i rh i powojniki i róże i jeszcze dużo dużo innych.
Mala_Mi 22:51, 03 cze 2015

Alchymist - ten to robi wrażenie. A plamki już i u mnie się pojawiły na niektórych różach... pasuje opryskać, ale mam totalny niedoczas
Kindzia 08:19, 04 cze 2015

Agania napisał(a)
Alchymist, to Ci już ucieka za ogród....piękny.....weekend już nie długo, Wy też wypoczywajcie, fajnie macie jeszcze będzie spotkanko
buziak

Dzisiaj ładniejszy znowu Pachnie...

Wczoraj przyjechaliśmy, nie robiłam nic. Gorąc był, leżaczki i te sprawy

Dzisiaj wielkie wysadzanie rodusia CW, przeprowadza się. Po południu przyjadą po niego.

Miłego weekendu
Kindzia 08:25, 04 cze 2015

Milka napisał(a)

Mam podobnie, tylko patrzę i za ślimakami biegam, ale po pracy
A jednak całkiem dobrze sobie radza powojniki, ja tez z nimi nie bardzo umiem postępować, ale jakoś żyją. Czytam, że spotkanie, ja jutro tez w gości jadę, koleżanka z forum, u której różany raj

W tym roku u nas też się ślimory pokazały, trochę zeżarły...teraz spokój na razie. Sucho się robi znowu. Wolę podlewać niż ślimaki ścigać

Powojniki widocznie na mojej glebie więcej czasu potrzebują, bo u mnie też już nieźle wyglądają. Mają 4 rok...

Jutro z Małgosią się widzimy

Różany raj? Coś dla mnie