Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Urszulla 15:29, 31 sie 2015

Obejrzałam fotki, róże ładnie kwitną...reszta super jak na te upały ciekawe czy Gosia wątek założyła
mirkaka 16:34, 31 sie 2015

O jak dawno mnie tu nie było, Kindziu takie cuda pokazujesz, że nie wiadomo czym się zachwycać. Najbardziej moje serce zawojowała rabata z rozplenicami, już u Ciebie tak pięknie kwitną? Ja w tym roku posadziłam ale jeszcze nie mają ani jednego kłosa?
Kasik 21:17, 31 sie 2015

No i ja zawitałam ha, ha- dawno mnie nie było?

Oglądnęłam zdjęcia- pozazdrościłam gości- dobrze, że będziecie u mnie, bo by mi było przykro.

Różyczki CI pięknie kwitną, moje zaczynają dostawać plamistości- a tak sucho jest????? Czemu- muszę pryskać.I to już.

Dalia zamiast u mnie kwitnie u Ciebie- dobrze, że ją pokazujesz, bo mam możliwość oczka nacieszyć.

Buziolki

eliza3 21:40, 31 sie 2015

Kasiu, ładnie u Ciebie, suszy nie widać wszystko pięknie wygląda.
U mnie fatalnie, pomimo podlewania, wszystko ledwie dycha...

Relację ze spotkania widziałam, ale fajnie mieliście...
Donia72 11:06, 01 wrz 2015

Pięknie
gierczusia 20:05, 01 wrz 2015

Ucieszyłam oczęta Waszym spotkaniem od samego widoku można by cały dom u mnie oświetlić tyyyle pozytywnej energii
No i tak jak piszą dziewczyny..nic a nic nie widać słabej kondycji roślin po tych suszach...ślicznie buziaki
Kindzia 10:43, 02 wrz 2015

Milka napisał(a)

Uwierz, widziałam gorsze, za rok będą nie do poznania

Jakoś mi trudno w to uwierzyć, niewiele młodsze są od tamtych, a takie marnociny
Kindzia 10:46, 02 wrz 2015

Milka napisał(a)

Będę te cisy mieć na uwadze
Tak, ma niewątpliwy talent i w tych upałach, rach ciach i zrobiła!!

Wiesz, że nawet się rozglądałam w internecie za tymi cisami na nóżce...i nie ma!!! Muszę po szkółkach u nas się rozejrzeć, może gdzieś mają. Chociaż nigdy nie rzuciły mi się w oczy takie cisy.

Już Kasi mówiłam, że muszę ją do nas na giełdę kwiatową w Tychach zabrać...ale by miała używanie
Kindzia 10:47, 02 wrz 2015

Urszulla napisał(a)
Obejrzałam fotki, róże ładnie kwitną...reszta super jak na te upały ciekawe czy Gosia wątek założyła

Nie najgorzej, ale mnie róże dosyć lubią

Super??? Na tyle lanej wody???

Założyła
Kindzia 10:49, 02 wrz 2015

mirkaka napisał(a)
O jak dawno mnie tu nie było, Kindziu takie cuda pokazujesz, że nie wiadomo czym się zachwycać. Najbardziej moje serce zawojowała rabata z rozplenicami, już u Ciebie tak pięknie kwitną? Ja w tym roku posadziłam ale jeszcze nie mają ani jednego kłosa?

Rozplenice są ładne o tej porze roku, taka ilość szczotek do butelek robi wrażenie

Nie kwitną Ci? Może za małe jeszcze...poczekaj, doczekasz się I znowu to ćwiczenie cierpliwości...

Dziękuję za miłe słowa