Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kasik 18:19, 28 lut 2016

Kindzia napisał(a)

Tak, dużo. Jeszcze dzisiaj czuję
W większości tej mojej roboty nie widać, widać za to pracę M. Przed ujarzmieniem bluszczu i po...

Jestem pod wrażeniem Aż niemożliwe, że ten bluszcz taki rozczochrany był przedtem. To nie podobne
Super Rysio go okiełznał.
boguslawa_ma... 19:19, 28 lut 2016

Kindzia napisał(a)

Pierwiosnki od Ciebie dostanę? Już tyle mam od Ciebie zamówione, że się gubię (cynie, werbenę na przykład).
A ja wiem czy można? Dziewczyny już ciąć zaczęły, to wykorzystałam dobrą pogodę i srrruuu...

Kasiu oczywiście że przebiśniegi bo pisałaś że nie masz,pomyliłam się,ale wszystko zapisałam w notesie żeby pamiętac co komu.
MirellaB 07:33, 29 lut 2016

Witam.
Trafiłam do Ciebie z wątku spotkaniowego.
Jak to możliwe, że nigdy nie byłam na Twoich wątkach ogrodowych? Ogrodowisko jest już tak duże, że czasem piękne ogrody gdzieś się pomija
Piękny Twój ogród, miła właścicielka, oczywiście zaznaczam wątek i będę na bieżąco zaglądała

Kindzia 08:57, 29 lut 2016

Kasik napisał(a)

Jestem pod wrażeniem Aż niemożliwe, że ten bluszcz taki rozczochrany był przedtem. To nie podobne
Super Rysio go okiełznał.

Wkurzał mnie ten bluszcz od zeszłego roku, ale jakoś tak schodziło...wiesz, że do brzydactwa można się przyzwyczaić. Ale skoro mam mieć licznych gości w tym roku...
Czy Ty myślisz, że R tak zupełnie bezinteresownie to zrobił???
Kindzia 09:00, 29 lut 2016

boguslawa_madejska napisał(a)

Kasiu oczywiście że przebiśniegi bo pisałaś że nie masz,pomyliłam się,ale wszystko zapisałam w notesie żeby pamiętac co komu.

Mówiłam, że mi wcięło. Nie chcę Cię naciągać Bogusiu, przecież nie po to pisałam, że mi wcięło. Jestem Ci bardzo wdzięczna , że się podzielisz cyniami i werbeną. Nie muszę siać. Mam z tym kłopot, muszę wysiać tam, potem przewieźć do Zabrza, bo podlewać trzeba.
Kindzia 09:01, 29 lut 2016

MirellaB napisał(a)
Witam.
Trafiłam do Ciebie z wątku spotkaniowego.
Jak to możliwe, że nigdy nie byłam na Twoich wątkach ogrodowych? Ogrodowisko jest już tak duże, że czasem piękne ogrody gdzieś się pomija
Piękny Twój ogród, miła właścicielka, oczywiście zaznaczam wątek i będę na bieżąco zaglądała

Na pewno nie ma takiej osoby, która w całości ogarnia to forum

Zapraszam częściej, jest mi bardzo miło, że mnie odwiedziłaś
Moniq 09:05, 29 lut 2016

Hej, trafilam do Twojego wstku z watku spotkaniowego tak jak Mirelka przegladajac zdjecia z gardenii. Piekny masz ogrod i fajne te porownania przed i po.
Kindzia 09:11, 29 lut 2016

Moniq napisał(a)
Hej, trafilam do Twojego wstku z watku spotkaniowego tak jak Mirelka przegladajac zdjecia z gardenii. Piekny masz ogrod i fajne te porownania przed i po.

Zapraszam częściej

Żywiec? Moja siostra ma dom w Tresnej Lubię Żywiec, takie klimatyczne miasteczko

Dziękuję za pochwały
Kasya 09:13, 29 lut 2016

Kindzia napisał(a)

Kasiu, jak dlugo masz juz te zielone obeliski ?
mirkaka 09:15, 29 lut 2016

Kindzia napisał(a)

Pewnie chronią te resztki jesienne, ale jak nie zacznę wcześnie, to mnie lato zastanie. Tylko sobotnia wiosenna robota może być u mnie. Skoro lilie dają radę u mnie (a wzeszłym tygodniu nawet -5 u nas było), to mam nadzieję, że reszta też sobie poradzi.
Nawet na żurawki nie patrzę, bardzo paskudne u mnie, myślę, że czas zacząć się z nimi żegnać.

Moje żurawki też paskudne, nawet przestałam je lubić, będę wywalać wszystkie podżarte przez opuchlaki i nie będę się nad nimi rozczulać.