A ja chcę je częściowo zastąpić oregano tym złotym, to zioła więc może ich opuchlaki nie ruszą a wręcz odstraszą? Dzwonek ten niziutki też ładnie wygląda na obwódkach.
Haconechloa może będzie ładnie wyglądać. Jest trochę możliwości. Może karłowe liliowce ?
Kasiu nic się nie stało ja mam dużo przebiśniegów chętnie się podzielę,one się rozmnażają bardzo szybko i są u mnie od lat i jeszcze dorzucę niespodziankę
Ależ wiosna u ciebie i jaki kawał pracy zrobiliście, był fart z pogodą, dziś zima wróciła. Znowu trzeba patrzec kiedy sucho, ale perspektywy kiepskie, cos wolna ta wiosna w tym roku. Figo pieknie portretuje
Przepraszam Was bardzo, jutro rano wyjeżdżam na szkolenie, już mam spakowany komputer,piszę z telefonu (masakra!),jutro, jak się rozgoszczę w Ustroniu, to odpiszę. Do jutra ❤
U mnie o tyle jest kłopot, że częściowo skarpa jest w słońcu cały rok, a częściowo w cieniu...i muszą być rośliny, które dobrze wyglądają i w jednym, i w drugim. Cyba tylko bukszpan da radę w takich warunkach, ale jak sobie pomyślę o takim kawale do cięcia...