Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Urszulla 11:00, 29 wrz 2016

U Ciebie piękny Variegatus Miałam 2 ale coś kaprysiły i od dwóch lat ratuję jedną sadzonkę. Znów przesadziłam to może się weźmie i za rok wreszcie zadomowi
dzieci na łóżkach to norma
Kindzia 11:08, 29 wrz 2016

Urszulla napisał(a)
U Ciebie piękny Variegatus Miałam 2 ale coś kaprysiły i od dwóch lat ratuję jedną sadzonkę. Znów przesadziłam to może się weźmie i za rok wreszcie zadomowi
dzieci na łóżkach to norma

U mnie trawy dobrze rosną Ula, pasuje im. Variegatusy przesadzałam wiosną, zabierałam je od vanilek, bo hortek widać nie było...wszystkie trawy mi ruszyły po zimie, żadnej nie straciłam. Nawet się dziwiłam, bo na forum pogrom trawiasty był po zimie...

U mnie przede wszystkim Kubuś włazi, bo w sypialni bajki w spokoju może oglądać, jak my z jego mamą gadamy
lojalna_ 15:05, 29 wrz 2016

Kindzia napisał(a)

Trochę koloru dodaj Jolcia

Przyjeżdżajcie w niedzielę do Pszczyny, to sobie ukopiesz Poważnie mówię

Kaska az mi sie japa uśmiechnęła na myśl ze pogadac bedzie zas okazja )) bosko o kopaniu mowy nie ma Boziu nigdy ))))) )) dam Ci znac mielismy jechac do Kapiasa w niedziele po grujeczniki. dwa potrzebuje )) super ))))

violka171 19:44, 29 wrz 2016

Kindzia napisał(a)

Matko i córko...niesamowite co piszesz...czosnek też szamają??? Masz super!!! Mój syn też okropnie jadł, było mi wstyd zakładać mu krótkie spodenki, bo nogę w kolanie miał grubszą niż w udzie...jak koń wyścigowy...a teraz ma 190 cm i waży 86 kilo

taka przemiana materii i nic nie poradzisz
jedynie się wnerwiałam wiosną jak wschodził koper,no nie szło upilnować by małe "turkucie"-Krasnalki nie obrywały
wysadziłam 5 paczek ,i w sumie niewiele mam zamrożonego-teraz znowu mi wschodzi to mam szanse zamrozić bo jezdze sama w tygodniu
ale też jak się je koper z ziemniakami a nie ziemniaki z koprem to tak jest
BasiaLT 21:48, 29 wrz 2016

Kasiu bardzo dziękuję za lawendy Cudnie się prezentują. I aż tyle sztuk! Przecież to majątek. Nie wiem jak Ci się odwdzięczę. Aż mi głupio że osobiście Ci nie podziękowałam w Wojsławicach ale w tym czasie byłam na wczasach. Jeszcze raz dziękuję.
malgorzata_s... 22:23, 29 wrz 2016

lojalna_ napisał(a)

Kaska az mi sie japa uśmiechnęła na myśl ze pogadac bedzie zas okazja )) bosko o kopaniu mowy nie ma Boziu nigdy ))))) )) dam Ci znac mielismy jechac do Kapiasa w niedziele po grujeczniki. dwa potrzebuje )) super ))))

Też Ci mogę ukopać moich gigantów bo mi ogród zarosnąOd Kasi juž do mnie bliziutko
Basilikum 06:35, 30 wrz 2016

moj wnusio na szczescie wcina co sie da. Jak do nas przjedzie to tylko oczami strzela o do zjedzenia jest mam nadzieje, ze mu tak zostanie.
Madzenka 06:49, 30 wrz 2016

Poczytałam o wadze wnucząt i dylematach ogrodowych. Przyjemnego pijąteczku życzę !
sylwia_slomc... 11:32, 30 wrz 2016

Kindzia napisał(a)

Sylwia te pojedyncze dalie miały być niskie...to z nasion od Mariolki i w zeszłym roku były niskie, do kolan. W tym roku jakiegoś pałera dostały i urosły wysoko. Są podparte, bo by mi te buksiki zagłuszyły. Żywopłocik młody i po przejściach, ale mam nadzieję, że dam radę go poprowadzić tak do kolan.
Cieszę się, że uważasz, że nie najgorzej to wygląda

No właśnie bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie to połączenie
Milka 11:46, 30 wrz 2016

violka171 napisał(a)
Kindziu
Irenko
ja na szczęście nie znam i nie mam problemu z jedzeniem u dzieci,moje Krasnalki pochłaniają prawie wszystko,im więcej zieleni tym lepiej
ostatnio otworzyłam słoik z kiszonymi ogórkami działkowymi
to sie kłociły o czosnek bo jedna wiecej ząbków wygrzebała ze słoika hi hi

Ale masz fajnie